Home » Algemeen » Viaplay Xtra gaat langer door

Viaplay Xtra gaat langer door

Categorieën

Archieven

Het lineaire kanaal Viaplay Xtra zal in ieder geval tot en met de laatste race van dit seizoen bij de beschikbare providers te zien zijn. Als je Viaplay via Ziggo, Delta, Caiway, T-mobile of kpn hebt genomen kun je via kanaal 200, 140 (T-mobile) of 225 (kpn) van je provider op zaterdagen de kwalificatie en op zondagen de race zien.
Komend weekend is de Formule 1 karavaan in Hongarije.

Het hele aanbod, Vrije Trainingen en andere sport en natuurlijk de films, series en documentaires kun je via je eigen apparatuur met de app van Viaplay bekijken. En natuurlijk ook de kwalificatie en race van de F1.

De app vind je in smart-tv’s, Android-TV, Apple box, smartphone en tablet (zie de app-store). Casten via chromecast naar een tv is ondersteund.

Na deze maand komt de introductie korting van Viaplay via de provider te vervallen. Tot nu was het € 9,99 per maand. Dat wordt bij Ziggo en kpn per augustus de gewone prijs van € 13,99 per maand en bij Delta/Caiway € 12,99.

Naar verwachting zal de prijs van Viaplay in 2023 stijgen naar € 15,99.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

Je reageert onder je WordPress.com account.Log uit / Bijwerken )

Je reageert onder je Twitter account.Log uit / Bijwerken )

Je reageert onder je Facebook account.Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Let op de datum van een bericht!

U bent nu op de pagina met een individueel bericht. Om te voorkomen dat u (al te) oude informatie leest die misschien wel is achterhaald verzoek ik u wel op de datum van het bericht te letten.

Op de inhoud van berichten kan geen rechten ontleend worden.

#Blijf gezond; werk thuis!

Bij de links over België*

Hierboven vind u links van de Belgische publieke omroep V.R.T. Deze zenders zijn in de grensstreek met België gratis via DVB-T te krijgen. Eén en Canvas zijn ook via Digitenne abonnement in heel Nederland via de ether te krijgen en de diverse kabelnetten. De zender Eén+ is opgeheven t.b.v. het nieuwe derde net (Ketnet is apart gaan zenden). I.v.m. afspraken rondom het derde net is ook Ketnet+/Canvas+ stopgezet.
In België zijn de Belgische commercielen, v.a. 1 juli middels abonnement bij Telenet te krijgen, dus in Nederland niet via DVB-T te krijgen en derhalve ook niet in Nederland te ontvangen. Die zijn hier dus niet vermeld.

Bij de links onder Providers**

Rekam en Caiway zijn actief op een gezamenlijk kabelnet echter met verschillende digitale pakketten. Beiden bieden geen analoge tv-kanalen.
Meer info over beleid en waar de diverse providers actief zijn kunt u vinden op digitale kabeltelevisie.

Sportevenementen zomer 2018

Formule 1 tot en met 23 november

%d bloggers liken dit: