Home » Posts tagged 'gtst'

Tagarchief: gtst

Backstreet boys in GTST

De bekende Engelse groep Back street boys verzorgen een optreden in GTST. Dit zal gebeuren tijdens de huwelijksvoltrekking van “Lucas” en “Menno”. De opnames vonden al maanden geleden plaats.

In de aflevering van maandag 27 januari is de huwelijksvoltrekking te zien en natuurlijk het feest met de Boys.

Bron: Totaaltv.nl.

GTST komt in HD

Over enkele weken komen de afleveringen van Goede Tijden, Slecht Tijden in HD op het scherm. Na de zomervakantie worden de nieuwe(re) afleveringen namelijk met HD-apparatuur geschoten. Hiervoor zijn tijdens de zomervakantie aanpassingen aan het decor en de apparatuur gedaan.

Over enkele weken zullen deze nieuwe afleveringen op je scherm verschijnen. In HD als je RTL 4 HD kunt ontvangen en weergeven. Via SD kanalen blijven de afleveringen natuurlijk SD kwaliteit. Maar met HD als bron zal dat ook een wat beter beeld opleveren.

Bron: TotaalTV.nl .

Reclame voor Wicked in zendtijd GTST

Komende vrijdag wordt een op zichzelf staande aflevering van Goede Tijden Slechte Tijden uitgezonden. Het draait allemaal om een fantasie van personage Lucas. Goede Tijden Slechte Tijden krijgt die dag daardoor éénmalig een musicaltintje. Een deel van de Wicked-cast doet mee aan deze aflevering. Willemijn Verkaik maakt hierdoor zelfs haar televisiedebuut. Verder zullen onder meer Jim Bakkum, Pamela Teves en Bill van Dijk te zien zijn.

RTL4 plant weer knudde, ze leren het NIET

Het is weer knudde met de planning van rtl 4. Wat is dat waardeloos zeg. Ergeren we, mijn moeder, tante en ik, er ons al groen en geel aan dat The Voice steeds later begint… gisteravond was het helemaal bal. Begon The Voice eerst ‘maar’ 5 minuten te laat, dat is nu al 10 minuten. Daarvoor GTST wat wij helemaal vreselijk vinden…..

Gisteravond was het met de planning bij rtl 4 echt helemaal kl…. knudde. De opname van Michail Bubble kerstconcert is hier dan ook volledig mislukt! Omdat het al zo laat zou komen, 23.45, hadden we het geprogrammeerd. Nu dus, dank zij de ‘fantastische’ planners van rtl 4, hebben we het helemaal gemist. Dank, dank, dank, NOT, NOT, NOT!!!

Nee, geef mij maar sbs 6. Betere planning en meer leuke programma’s. Ik kan de hele discussie van het ‘opkrikken’ van sbs dan ook niet volgen. Maar het zal wel.