Home » Breedbeeld, HD en 3D » Wimbledon alleen in 3d via de satelliet

Wimbledon alleen in 3d via de satelliet

Categorieën

Archieven

Dit jaar gaat de BBC vanaf de halve finales de wedstrijden in 3d uit, meldt Totaaltv. Deze uitzendingen zullen alleen via satelliet ontvangst te bekijken zijn, uiteraard in combinatie met een 3d televisie met brillen.

Vorig jaar was 3d nog via onder anderen kpn te zien via het bbc hd kanaal.

Het extra HD kanaal waarop de 3d uitzendingen zijn is te krijgen via Astra 28,2 graden oost. Schotelbezitters met een geschikte lnb kunnen deze uitzendingen ongecodeerd ontvangen.

Zie meer informatie verwijs ik u naar het artikel bij Totaaltv.

Wel een beetje jammer. Mede vanwege Wimbledon 3d (via kpn) heb ik dit voorjaar een 3d televisie aangeschaft. Ik zal het nu dus qua 3d (moeten) blijven doen met de blu ray 3d speler. Tenzij kpn het 3d kanaal tijdelijk gaat doorgeven natuurlijk…


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

Je reageert onder je WordPress.com account.Log uit / Bijwerken )

Je reageert onder je Twitter account.Log uit / Bijwerken )

Je reageert onder je Facebook account.Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Let op de datum van een bericht!

U bent nu op de pagina met een individueel bericht. Om te voorkomen dat u (al te) oude informatie leest die misschien wel is achterhaald verzoek ik u wel op de datum van het bericht te letten.

Op de inhoud van berichten kan geen rechten ontleend worden.

#Blijf gezond; werk thuis!

Bij de links over België*

Hierboven vind u links van de Belgische publieke omroep V.R.T. Deze zenders zijn in de grensstreek met België gratis via DVB-T te krijgen. Eén en Canvas zijn ook via Digitenne abonnement in heel Nederland via de ether te krijgen en de diverse kabelnetten. De zender Eén+ is opgeheven t.b.v. het nieuwe derde net (Ketnet is apart gaan zenden). I.v.m. afspraken rondom het derde net is ook Ketnet+/Canvas+ stopgezet.
In België zijn de Belgische commercielen, v.a. 1 juli middels abonnement bij Telenet te krijgen, dus in Nederland niet via DVB-T te krijgen en derhalve ook niet in Nederland te ontvangen. Die zijn hier dus niet vermeld.

Bij de links onder Providers**

Rekam en Caiway zijn actief op een gezamenlijk kabelnet echter met verschillende digitale pakketten. Beiden bieden geen analoge tv-kanalen.
Meer info over beleid en waar de diverse providers actief zijn kunt u vinden op digitale kabeltelevisie.

Sportevenementen zomer 2018

Formule 1 tot en met 23 november

%d bloggers liken dit: