Home » Algemeen » De Next Mini heeft (nog) geen teletekst

De Next Mini heeft (nog) geen teletekst

Categorieën

Archieven

De nieuwe Next Mini decoder bij Ziggo blijkt (nog) niet over teletekst te beschikken zo blijkt uit dit onderwerp op het Ziggo forum. Wel is het mogelijk om ondertiteling voor gehoorproblemen aan te zetten via het menu.

Om teletekst nieuws en andere pagina’s te lezen kan je je televisie voorzien van de coax die tenslotte los ligt als je de Mini hebt. Op de tv kun je dan de ongecodeerde zenders instellen met netwerkcode (0)4444. Frequentie 474.00.

Ook is nos teletekst beschikbaar via de webpagina nos.nl/teletekst en via de NOS Teletekst-app op je smartphone / tablet. Die app kan ik zeer aanbevelen. Je hebt je smartphone tenslotte altijd bij de hand.

ARD Teletekst online.
ZDF Teletekst online.
WDR Teletekst online.


1 reactie

  1. Johan schreef:

    Ziggo is bij lange na geen KPN
    Spijt van overgang

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

Je reageert onder je WordPress.com account.Log uit / Bijwerken )

Je reageert onder je Twitter account.Log uit / Bijwerken )

Je reageert onder je Facebook account.Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Let op de datum van een bericht!

U bent nu op de pagina met een individueel bericht. Om te voorkomen dat u (al te) oude informatie leest die misschien wel is achterhaald verzoek ik u wel op de datum van het bericht te letten.

Op de inhoud van berichten kan geen rechten ontleend worden.

#Blijf gezond; werk thuis!

Bij de links over België*

Hierboven vind u links van de Belgische publieke omroep V.R.T. Deze zenders zijn in de grensstreek met België gratis via DVB-T te krijgen. Eén en Canvas zijn ook via Digitenne abonnement in heel Nederland via de ether te krijgen en de diverse kabelnetten. De zender Eén+ is opgeheven t.b.v. het nieuwe derde net (Ketnet is apart gaan zenden). I.v.m. afspraken rondom het derde net is ook Ketnet+/Canvas+ stopgezet.
In België zijn de Belgische commercielen, v.a. 1 juli middels abonnement bij Telenet te krijgen, dus in Nederland niet via DVB-T te krijgen en derhalve ook niet in Nederland te ontvangen. Die zijn hier dus niet vermeld.

Bij de links onder Providers**

Rekam en Caiway zijn actief op een gezamenlijk kabelnet echter met verschillende digitale pakketten. Beiden bieden geen analoge tv-kanalen.
Meer info over beleid en waar de diverse providers actief zijn kunt u vinden op digitale kabeltelevisie.

Sportevenementen zomer 2018

Formule 1 tot en met 23 november

%d bloggers liken dit: