Home » Uncategorized » Ziggo: z1, z2 hoe zit dat nou?

Ziggo: z1, z2 hoe zit dat nou?

Categorieën

Archieven

Z1 Z2, hoe zit dat nou?

Z1is het analoge en digitale basispakket voor radio en tv. Integenstelling tot wat op de Ziggo site staat zijn dit analoog ca 33 tven 38 radio-zenders. Ook het digitale basispakket valt dus onder Z1,hierin zitten meer radio- en tv-zenders (beide ruim 60) en heeft u eenbetere beeld- en geluidskwaliteit voor het zelfde maandbedrag; in hetgrootste deel van het gebied
is dat x80 16,25 per maand. (info per 1-1- 2009, per 1-1-2010 is het x80 16,45)

Neemt u het digitale basispakket, dit kost niets extra (!), danheeft u Z1. En zo’n 26 extra tv-zenders en ook meer radiozenders via dedigitale ontvanger. U krijgt dan o.a. álle tv en radio zenders van deregionale omroepen. Dus 1 ontvanger voor zowel radio als tv. Daarnaastblijft u natuurlijk de analoge radio en tv zenders ontvangen. Voor eenoverzicht van alle zenders van het digitale basispakket Z1, waarvoor udus geen extra abonnementskosten betaald, kijkt u even bij uw gemeente op de ziggo siteen klik op Z1. Met Z1 digitaal heeft u verder o.a. ook WDR, SWR, NDR,RTL television, politiek24, alle regionale zenders (radio + tv),RTBF,France 2, Rai Uno, TVE. En natuurlijk álle radio en tv zenders van hetanaloge pakket in digitale (breedbeeld) kwaliteit.

U kunt het aantal digitale zenders nog uitbreiden door te kiezenvoor 1 of meer keuzepakketten Z2. Heeft u een HD kabelontvanger kunt u(ook) een abonnement nemen op het HD-pakket. Voor diegenen met deinteractieve ontvanger is er het interactieve digitale pakket, met o.a.uitzending gemist.

Zie het Z2 overzicht op de Ziggo website.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

Je reageert onder je WordPress.com account.Log uit / Bijwerken )

Je reageert onder je Twitter account.Log uit / Bijwerken )

Je reageert onder je Facebook account.Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Let op de datum van een bericht!

U bent nu op de pagina met een individueel bericht. Om te voorkomen dat u (al te) oude informatie leest die misschien wel is achterhaald verzoek ik u wel op de datum van het bericht te letten.

Op de inhoud van berichten kan geen rechten ontleend worden.

#Blijf gezond; werk thuis!

Bij de links over België*

Hierboven vind u links van de Belgische publieke omroep V.R.T. Deze zenders zijn in de grensstreek met België gratis via DVB-T te krijgen. Eén en Canvas zijn ook via Digitenne abonnement in heel Nederland via de ether te krijgen en de diverse kabelnetten. De zender Eén+ is opgeheven t.b.v. het nieuwe derde net (Ketnet is apart gaan zenden). I.v.m. afspraken rondom het derde net is ook Ketnet+/Canvas+ stopgezet.
In België zijn de Belgische commercielen, v.a. 1 juli middels abonnement bij Telenet te krijgen, dus in Nederland niet via DVB-T te krijgen en derhalve ook niet in Nederland te ontvangen. Die zijn hier dus niet vermeld.

Bij de links onder Providers**

Rekam en Caiway zijn actief op een gezamenlijk kabelnet echter met verschillende digitale pakketten. Beiden bieden geen analoge tv-kanalen.
Meer info over beleid en waar de diverse providers actief zijn kunt u vinden op digitale kabeltelevisie.

Sportevenementen zomer 2018

Formule 1 tot en met 23 november

%d bloggers liken dit: