Home » Algemeen » KPN wijzigt belonbeperkt op vaste lijn

KPN wijzigt belonbeperkt op vaste lijn

Categorieën

Archieven

Nadat al eerder Belonbeperkt Avond & Weekend is omgedoopt tot Belonbeperkt Nederland (24/7) is het nu de beurt aan de andere bundel.

Per vandaag is het nemen van Belonbeperkt Altijd (24/7 binnen Nederland en naar 83 landen) beëindigd. En is de nieuwe bundel Belonbeperkt Nederland & EU geïntroduceerd. (maar ja, die heb je ook al in je mobiele abonnement; een vast nummer wordt steeds minder interessant)

Met de Belonbeperkt nummers bel je zonder extra kosten naar vaste en mobiele nummers. Of alleen Nederlandse of ook EU nummmers dus.

Je kunt de Belonbeperkt opties op het vaste nummer hier vinden:

https://www.kpn.com/bellen/opties/onbeperkt-bellen.htm


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

Je reageert onder je WordPress.com account.Log uit / Bijwerken )

Je reageert onder je Facebook account.Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Let op de datum van een bericht!

U bent nu op de pagina met een individueel bericht. Om te voorkomen dat u (al te) oude informatie leest die misschien wel is achterhaald verzoek ik u wel op de datum van het bericht te letten.

Op de inhoud van berichten kan geen rechten ontleend worden.

Bij de links over België*

Hierboven vind u links van de Belgische publieke omroep V.R.T. Deze zenders zijn in de grensstreek met België gratis via DVB-T te krijgen. Eén en Canvas zijn ook via Digitenne abonnement in heel Nederland via de ether te krijgen en de diverse kabelnetten. De zender Eén+ is opgeheven t.b.v. het nieuwe derde net (Ketnet is apart gaan zenden). I.v.m. afspraken rondom het derde net is ook Ketnet+/Canvas+ stopgezet.
In België zijn de Belgische commercielen, v.a. 1 juli middels abonnement bij Telenet te krijgen, dus in Nederland niet via DVB-T te krijgen en derhalve ook niet in Nederland te ontvangen. Die zijn hier dus niet vermeld.

Bij de links onder Providers**

Rekam en Caiway zijn actief op een gezamenlijk kabelnet echter met verschillende digitale pakketten. Beiden bieden geen analoge tv-kanalen.
Meer info over beleid en waar de diverse providers actief zijn kunt u vinden op digitale kabeltelevisie.

Sportevenementen zomer 2018

Formule 1 tot en met 23 november

%d bloggers liken dit: