Home » Algemeen » Gemankeerd Wimbledon van start

Gemankeerd Wimbledon van start

Categorieën

Archieven

28 juni 12:19:
Matteo Berrettini, runner up van 2021, uitgeschakeld door positive corona-test.

Morgen start het tennistoernooi van Wimbledon. Het wordt gezien als het meest prestigieuze, al is dat dit jaar wat minder. Omdat de Britse overheid het niet goed vind dat op hun grondgebied Russische en Belarussische sporters actief zijn doen die mannen en vrouwen niet mee. Hierdoor ontbreekt onder anderen ’s werelds nummer 1 van de ATP lijst de Rus Medvedev. Ook de Russen Roebljev en Savin kunnen geen acte de présance geven. En bij de vrouwen (WTA) zijn onder anderen de Belarussiche Sabalenka en Azarenka niet van de partij. Ook Russiche toppers ontbreken: onder neem Sjarapova en Ribakina zullen niet van de partij zijn.

Hierdoor hebben de spelersorganisatie ATP en WTA besloten dat het toernooi deze keer op zichzelf staat en zijn er geen punten voor deze ranglijsten te verdienen.

Wedstrijden op Wimbledon zijn te volgen via de tv zenders BBC One en Two, via Ziggo Sport (hoofdkanaal en tenniskanaal) en Eurosport 1 en Eurosport player. Het toernooi duurt tot en met 10 juli.


2 reacties

  1. Alfons Verbiest schreef:

    Peter, ook via Eurosport (1). En via de Eurosport Player zenden ze zelfs alle wedstrijden uit.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

Je reageert onder je WordPress.com account.Log uit / Bijwerken )

Je reageert onder je Twitter account.Log uit / Bijwerken )

Je reageert onder je Facebook account.Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Let op de datum van een bericht!

U bent nu op de pagina met een individueel bericht. Om te voorkomen dat u (al te) oude informatie leest die misschien wel is achterhaald verzoek ik u wel op de datum van het bericht te letten.

Op de inhoud van berichten kan geen rechten ontleend worden.

#Blijf gezond; werk thuis!

Bij de links over België*

Hierboven vind u links van de Belgische publieke omroep V.R.T. Deze zenders zijn in de grensstreek met België gratis via DVB-T te krijgen. Eén en Canvas zijn ook via Digitenne abonnement in heel Nederland via de ether te krijgen en de diverse kabelnetten. De zender Eén+ is opgeheven t.b.v. het nieuwe derde net (Ketnet is apart gaan zenden). I.v.m. afspraken rondom het derde net is ook Ketnet+/Canvas+ stopgezet.
In België zijn de Belgische commercielen, v.a. 1 juli middels abonnement bij Telenet te krijgen, dus in Nederland niet via DVB-T te krijgen en derhalve ook niet in Nederland te ontvangen. Die zijn hier dus niet vermeld.

Bij de links onder Providers**

Rekam en Caiway zijn actief op een gezamenlijk kabelnet echter met verschillende digitale pakketten. Beiden bieden geen analoge tv-kanalen.
Meer info over beleid en waar de diverse providers actief zijn kunt u vinden op digitale kabeltelevisie.

Sportevenementen zomer 2018

Formule 1 tot en met 23 november

%d bloggers liken dit: