Home » Algemeen » Prachtige negende plek voor Anouk

Prachtige negende plek voor Anouk

Categorieën

Archieven

Anouk heeft op het songfestival een prachtige negende plek bemachtigd. En dat is heel wat beter dan afgelopen jaren. In een niet zo spannende puntentelling stond winnaar Denemarken al snel op de eerste plek en bleef daar dus. Nederland schommelde in de telling tussen de 7de en 10de plek. Uiteindelijk de negende dus.

Hier is via Nederland 1 van het festival genoten. In HD uiteraard. Helaas viel 2 x het beeld en geluid gedurende 2 seconden weg. Bij de tweede keer ging het helemaal niet goed want toen waren de commentatoren tijdens het liedje te horen.

Het geluid via Nederland 1 was prima. We hebben het hier via de Dolby Pro Logic II decoder gestuurd (PL II music) en dat ging prima!

Kortom: genoten!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

Je reageert onder je WordPress.com account.Log uit / Bijwerken )

Je reageert onder je Twitter account.Log uit / Bijwerken )

Je reageert onder je Facebook account.Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Let op de datum van een bericht!

U bent nu op de pagina met een individueel bericht. Om te voorkomen dat u (al te) oude informatie leest die misschien wel is achterhaald verzoek ik u wel op de datum van het bericht te letten.

Op de inhoud van berichten kan geen rechten ontleend worden.

#Blijf gezond; werk thuis!

Bij de links over België*

Hierboven vind u links van de Belgische publieke omroep V.R.T. Deze zenders zijn in de grensstreek met België gratis via DVB-T te krijgen. Eén en Canvas zijn ook via Digitenne abonnement in heel Nederland via de ether te krijgen en de diverse kabelnetten. De zender Eén+ is opgeheven t.b.v. het nieuwe derde net (Ketnet is apart gaan zenden). I.v.m. afspraken rondom het derde net is ook Ketnet+/Canvas+ stopgezet.
In België zijn de Belgische commercielen, v.a. 1 juli middels abonnement bij Telenet te krijgen, dus in Nederland niet via DVB-T te krijgen en derhalve ook niet in Nederland te ontvangen. Die zijn hier dus niet vermeld.

Bij de links onder Providers**

Rekam en Caiway zijn actief op een gezamenlijk kabelnet echter met verschillende digitale pakketten. Beiden bieden geen analoge tv-kanalen.
Meer info over beleid en waar de diverse providers actief zijn kunt u vinden op digitale kabeltelevisie.

Sportevenementen zomer 2018

Formule 1 tot en met 23 november

%d bloggers liken dit: