Home » Algemeen » EBU brengt nieuwszender ERT in de lucht

EBU brengt nieuwszender ERT in de lucht

Categorieën

Archieven

Dankzij een schalkse actie van de EBU is de uitzending van de nieuwszender (televisie) van de Griekse omroep ERT weer in de lucht. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van een eigen transponder van de EBU. De ERT is op dit moment uitsluitend via die transponder te krijgen en natuurlijk via internet via de site van de EBU. Die van de ERT zelf ligt eruit.

De EBU is duidelijk niet gecharmeerd van de bruuske actie van de Griekse regering. Er dreigt nu echter wel een klein ‘oorlogje’ tussen die regering en de EBU. De Grieken dreigden eerder met het gerecht als ‘iemand’ de ERT zou helpen weer uit te zenden.

Er is internationaal veel onbegrip en boosheid over de beslissing van de Griekse regering om de ERT per 12 juni 00:00 u geheel te sluiten. Daarna pas te reorganiseren en dán pas weer te gaan uitzenden. Hierdoor kan de ERT wekenlang uit de lucht zijn en dat is geen goede zaak, aldus 38 Europese collega’s.

Lees ook mediamagazine.nl en totaaltv.nl .

Klik hier om live te kijken naar de ERT.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

Je reageert onder je WordPress.com account.Log uit / Bijwerken )

Je reageert onder je Twitter account.Log uit / Bijwerken )

Je reageert onder je Facebook account.Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Let op de datum van een bericht!

U bent nu op de pagina met een individueel bericht. Om te voorkomen dat u (al te) oude informatie leest die misschien wel is achterhaald verzoek ik u wel op de datum van het bericht te letten.

Op de inhoud van berichten kan geen rechten ontleend worden.

#Blijf gezond; werk thuis!

Bij de links over België*

Hierboven vind u links van de Belgische publieke omroep V.R.T. Deze zenders zijn in de grensstreek met België gratis via DVB-T te krijgen. Eén en Canvas zijn ook via Digitenne abonnement in heel Nederland via de ether te krijgen en de diverse kabelnetten. De zender Eén+ is opgeheven t.b.v. het nieuwe derde net (Ketnet is apart gaan zenden). I.v.m. afspraken rondom het derde net is ook Ketnet+/Canvas+ stopgezet.
In België zijn de Belgische commercielen, v.a. 1 juli middels abonnement bij Telenet te krijgen, dus in Nederland niet via DVB-T te krijgen en derhalve ook niet in Nederland te ontvangen. Die zijn hier dus niet vermeld.

Bij de links onder Providers**

Rekam en Caiway zijn actief op een gezamenlijk kabelnet echter met verschillende digitale pakketten. Beiden bieden geen analoge tv-kanalen.
Meer info over beleid en waar de diverse providers actief zijn kunt u vinden op digitale kabeltelevisie.

Sportevenementen zomer 2018

Formule 1 tot en met 23 november

%d bloggers liken dit: