Home » Algemeen » Fout bij Ziggo? Ziggogo ook buiten de EU

Fout bij Ziggo? Ziggogo ook buiten de EU

Categorieën

Archieven

Ziggo lijkt een fout gemaakt te hebben bij het toekennen van landen aan de mobiele app. Deze blijkt ook in landen buiten de Europese Unie te gebruiken. Er is, per ongeluk neem ik aan, gebruik gemaakt van de landen van de Europese Economische Ruimte. Dat zijn er meer dan EU, maar de afspraken van Lenie Kroes betreffen toch écht alleen de landen van de Europese Unie. Het aantal genoemde landen van 27 klopt wel.

Maar sinds wanneer behoren bijvoorbeeld Noorwegen, Liechtenstein, IJsland en Martinique, Mayotte, Guadeloupe, Frans-Guyana en Réunion, Saint-Martin (het Franse deel van Sint-Maarten), Madeira, de Azoren en de Canarische Eilanden tot de Europese Unie? Tot op heden echt niet. De site vermeldt echter dat je alleen kunt kijken in de 27 lidstaten van de EU…..
Zie https://www.ziggo.nl/televisie/ziggo-go/ziggo-go-kijken-in-de-eu#landen .

Hebben Ziggo abonnee’s op dit moment toch even mazzel.

Even voor de helderheid: de mobiele bundel is voor de landen van de E.E.R.+Zwitserland+V.K. en de tv rechten alleen voor de landen in de E.U.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

Je reageert onder je WordPress.com account.Log uit / Bijwerken )

Je reageert onder je Facebook account.Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Let op de datum van een bericht!

U bent nu op de pagina met een individueel bericht. Om te voorkomen dat u (al te) oude informatie leest die misschien wel is achterhaald verzoek ik u wel op de datum van het bericht te letten.

Op de inhoud van berichten kan geen rechten ontleend worden.

Bij de links over België*

Hierboven vind u links van de Belgische publieke omroep V.R.T. Deze zenders zijn in de grensstreek met België gratis via DVB-T te krijgen. Eén en Canvas zijn ook via Digitenne abonnement in heel Nederland via de ether te krijgen en de diverse kabelnetten. De zender Eén+ is opgeheven t.b.v. het nieuwe derde net (Ketnet is apart gaan zenden). I.v.m. afspraken rondom het derde net is ook Ketnet+/Canvas+ stopgezet.
In België zijn de Belgische commercielen, v.a. 1 juli middels abonnement bij Telenet te krijgen, dus in Nederland niet via DVB-T te krijgen en derhalve ook niet in Nederland te ontvangen. Die zijn hier dus niet vermeld.

Bij de links onder Providers**

Rekam en Caiway zijn actief op een gezamenlijk kabelnet echter met verschillende digitale pakketten. Beiden bieden geen analoge tv-kanalen.
Meer info over beleid en waar de diverse providers actief zijn kunt u vinden op digitale kabeltelevisie.

Sportevenementen zomer 2018

Formule 1 tot en met 23 november

%d bloggers liken dit: