Home » Algemeen » NPO stopt per 15 december met NPO Nieuws en Zappelin [update 6-12]

NPO stopt per 15 december met NPO Nieuws en Zappelin [update 6-12]

Categorieën

Archieven

Zo valt te lezen bij collega TotaalTV. De programma’s en inhoud van npo nieuws gaat grotendeels naar npo politiek. Dit houdt in dat bv ook het 8 uur journaal met gebarentolk verhuist naar het kanaal NPO Politiek. Echter, nu zit npo nieuws bij de providers in het basispakket en npo politiek bij de meeste providers in het aanvullende pakket, vaak pluspakket genaamd. En dat zijn toch weer extra kosten.

De programma’s van npo zappelin zijn, overdag, te zien op npo 3.

Ook de radiokanalen FunX Slow Jamz, FunX Dance/Fissa, 3FM Alternative
en Radio 4 Concerten zullen gestaakt worden. Een datum hiervoor is nog niet bekend. Deze worden uitgezonden via DAB+ en via internet.

[update 6-12] 3FM alternative en Radio 4 Concerten zijn met ingang van het nieuwe jaar niet meer beschikbaar. FunX Slow Jamz en FunX Dance/Fissa gaan uitsluitend online verder. (bron)


1 reactie

  1. […] over dit onderwerp:24-11: NPO stopt per 15 december met NPO Nieuws en Zappelin.30-11: De wijzigingen bij KPN i.v.m. de NPO […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

Je reageert onder je WordPress.com account.Log uit / Bijwerken )

Je reageert onder je Twitter account.Log uit / Bijwerken )

Je reageert onder je Facebook account.Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Let op de datum van een bericht!

U bent nu op de pagina met een individueel bericht. Om te voorkomen dat u (al te) oude informatie leest die misschien wel is achterhaald verzoek ik u wel op de datum van het bericht te letten.

Op de inhoud van berichten kan geen rechten ontleend worden.

#Blijf gezond; werk thuis!

Bij de links over België*

Hierboven vind u links van de Belgische publieke omroep V.R.T. Deze zenders zijn in de grensstreek met België gratis via DVB-T te krijgen. Eén en Canvas zijn ook via Digitenne abonnement in heel Nederland via de ether te krijgen en de diverse kabelnetten. De zender Eén+ is opgeheven t.b.v. het nieuwe derde net (Ketnet is apart gaan zenden). I.v.m. afspraken rondom het derde net is ook Ketnet+/Canvas+ stopgezet.
In België zijn de Belgische commercielen, v.a. 1 juli middels abonnement bij Telenet te krijgen, dus in Nederland niet via DVB-T te krijgen en derhalve ook niet in Nederland te ontvangen. Die zijn hier dus niet vermeld.

Bij de links onder Providers**

Rekam en Caiway zijn actief op een gezamenlijk kabelnet echter met verschillende digitale pakketten. Beiden bieden geen analoge tv-kanalen.
Meer info over beleid en waar de diverse providers actief zijn kunt u vinden op digitale kabeltelevisie.

Sportevenementen zomer 2018

Formule 1 tot en met 23 november

%d bloggers liken dit: