Home » Radio » Zender Arnhem Radio 10 nog niet op volle sterkte

Zender Arnhem Radio 10 nog niet op volle sterkte

Categorieën

Archieven

De FM-zender van Radio 10 in Arnhem, 104.1 Mhz, kan nog niet op volle sterkte uitzenden. Dit komt omdat het antennesysteem uit de mast gehaald is toen in 2009 Arrow Classic Rock haar uitzendingen staakte. Daardoor moet er nu een nieuw antennesysteem gebouwd worden. Op dit moment is de zender Arnhem van het A7 kavel met een noodantennesysteem in de lucht. Hier kan echter nog niet het toegestane vermogen op losgelaten worden.

De verwachting is dat medio december de nieuwe antennes in gebruik genomen kunnen worden, meldt radio-tv-nederland.nl.

Radio 10 is via de ether ook digitaal te ontvangen via DAB+. Behalve een DAB+ radio is daar geen abonnement voor nodig. De commerciële zenders zijn te vinden op kanaal 11C.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

Je reageert onder je WordPress.com account.Log uit / Bijwerken )

Je reageert onder je Twitter account.Log uit / Bijwerken )

Je reageert onder je Facebook account.Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Let op de datum van een bericht!

U bent nu op de pagina met een individueel bericht. Om te voorkomen dat u (al te) oude informatie leest die misschien wel is achterhaald verzoek ik u wel op de datum van het bericht te letten.

Op de inhoud van berichten kan geen rechten ontleend worden.

#Blijf gezond; werk thuis!

Bij de links over België*

Hierboven vind u links van de Belgische publieke omroep V.R.T. Deze zenders zijn in de grensstreek met België gratis via DVB-T te krijgen. Eén en Canvas zijn ook via Digitenne abonnement in heel Nederland via de ether te krijgen en de diverse kabelnetten. De zender Eén+ is opgeheven t.b.v. het nieuwe derde net (Ketnet is apart gaan zenden). I.v.m. afspraken rondom het derde net is ook Ketnet+/Canvas+ stopgezet.
In België zijn de Belgische commercielen, v.a. 1 juli middels abonnement bij Telenet te krijgen, dus in Nederland niet via DVB-T te krijgen en derhalve ook niet in Nederland te ontvangen. Die zijn hier dus niet vermeld.

Bij de links onder Providers**

Rekam en Caiway zijn actief op een gezamenlijk kabelnet echter met verschillende digitale pakketten. Beiden bieden geen analoge tv-kanalen.
Meer info over beleid en waar de diverse providers actief zijn kunt u vinden op digitale kabeltelevisie.

Sportevenementen zomer 2018

Formule 1 tot en met 23 november

%d bloggers liken dit: