Home » Algemeen » HBO stopt in Nederland

HBO stopt in Nederland

Categorieën

Archieven

Betaalkanaal HBO stopt in Nederland, zo heeft de zender vandaag bekend gemaakt. De 3 kanalen en On Demand blijven nog tot 31 december beschikbaar; daarna is het afgelopen. Dit zal veel Game of Thrones fans verdriet doen. De serie was en is nog lang niet afgelopen.

Volgens een woordvoerder van Ziggo komt er wel een andere manier om de populaire serie en andere series van HBO te blijven volgen. Wat dit gaat worden kon de woordvoerder nog niet zeggen.

Het stopzetten is een gezamenlijk besluit van de partners Home Box Office America en Ziggo. Ziggo heeft de rechten voor de series gekocht en is van plan deze (alleen) via haar eigen platform op e.o.a. manier aan te gaan bieden.

Dit is een flink staaltje machtsmisbruik en voorkennis van Ziggo om m.n. concurrent KPN een hak te zetten. Het draait allemaal om geld kennelijk. Naar de klant wordt niet gekeken, want hiermee zijn in één klap i.i.g. de mensen die niet in Ziggo gebied wonen hun series kwijt. Om nog maar niet te spreken over klanten van andere aanbieders. Deze streek is Ziggo zeer kwalijk te nemen. Bij mij komen zij er, door dit soort praktijken, niét meer in!


1 reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

Je reageert onder je WordPress.com account.Log uit / Bijwerken )

Je reageert onder je Twitter account.Log uit / Bijwerken )

Je reageert onder je Facebook account.Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Let op de datum van een bericht!

U bent nu op de pagina met een individueel bericht. Om te voorkomen dat u (al te) oude informatie leest die misschien wel is achterhaald verzoek ik u wel op de datum van het bericht te letten.

Op de inhoud van berichten kan geen rechten ontleend worden.

#Blijf gezond; werk thuis!

Bij de links over België*

Hierboven vind u links van de Belgische publieke omroep V.R.T. Deze zenders zijn in de grensstreek met België gratis via DVB-T te krijgen. Eén en Canvas zijn ook via Digitenne abonnement in heel Nederland via de ether te krijgen en de diverse kabelnetten. De zender Eén+ is opgeheven t.b.v. het nieuwe derde net (Ketnet is apart gaan zenden). I.v.m. afspraken rondom het derde net is ook Ketnet+/Canvas+ stopgezet.
In België zijn de Belgische commercielen, v.a. 1 juli middels abonnement bij Telenet te krijgen, dus in Nederland niet via DVB-T te krijgen en derhalve ook niet in Nederland te ontvangen. Die zijn hier dus niet vermeld.

Bij de links onder Providers**

Rekam en Caiway zijn actief op een gezamenlijk kabelnet echter met verschillende digitale pakketten. Beiden bieden geen analoge tv-kanalen.
Meer info over beleid en waar de diverse providers actief zijn kunt u vinden op digitale kabeltelevisie.

Sportevenementen zomer 2018

Formule 1 tot en met 23 november

%d bloggers liken dit: