Home » Algemeen » Waar is Fox Sports mee bezig?

Waar is Fox Sports mee bezig?

Categorieën

Archieven

Ik weet niet wat FS aan het doen is met de indeling. Maar een béétje rekening houden met kijkers die FS 3 niet hebben, mag best als je op dat moment op FS 1 niet eens een live wedstrijd hebt. Digitenne en Canaldigitaal bijvoorbeeld.

Komende zondag is om 14:30 RKC Waalwijk – AZ, maar dat wordt op FS 3 uitgezonden. En op FS 1 zijn …. samenvattingen van vrijdag en zaterdag gespeelde wedstrijden, een ingeblikt dingetje. Voor live is FS 1 dus gewoon vrij!

Als er Keuken Kampioen divisie op 3 is kan ik nog een beetje inkomen. Maar een Eredivisiewedstrijd terwijl er niks live is op kanaal 1…


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

Je reageert onder je WordPress.com account.Log uit / Bijwerken )

Je reageert onder je Twitter account.Log uit / Bijwerken )

Je reageert onder je Facebook account.Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Let op de datum van een bericht!

U bent nu op de pagina met een individueel bericht. Om te voorkomen dat u (al te) oude informatie leest die misschien wel is achterhaald verzoek ik u wel op de datum van het bericht te letten.

Op de inhoud van berichten kan geen rechten ontleend worden.

#Blijf gezond; werk thuis!

Bij de links over België*

Hierboven vind u links van de Belgische publieke omroep V.R.T. Deze zenders zijn in de grensstreek met België gratis via DVB-T te krijgen. Eén en Canvas zijn ook via Digitenne abonnement in heel Nederland via de ether te krijgen en de diverse kabelnetten. De zender Eén+ is opgeheven t.b.v. het nieuwe derde net (Ketnet is apart gaan zenden). I.v.m. afspraken rondom het derde net is ook Ketnet+/Canvas+ stopgezet.
In België zijn de Belgische commercielen, v.a. 1 juli middels abonnement bij Telenet te krijgen, dus in Nederland niet via DVB-T te krijgen en derhalve ook niet in Nederland te ontvangen. Die zijn hier dus niet vermeld.

Bij de links onder Providers**

Rekam en Caiway zijn actief op een gezamenlijk kabelnet echter met verschillende digitale pakketten. Beiden bieden geen analoge tv-kanalen.
Meer info over beleid en waar de diverse providers actief zijn kunt u vinden op digitale kabeltelevisie.

Sportevenementen zomer 2018

Formule 1 tot en met 23 november

%d bloggers liken dit: