Home » Algemeen » NPO ook begonnen met vernieuwen NPO start app

NPO ook begonnen met vernieuwen NPO start app

Categorieën

Archieven

De NPO is ook begonnen met de vernieuwing van de NPO start app voor je televisie. Op één van mijn tv’s is het al nieuw als ik de app open (Nokia 8000 box). En dat is niet de bèta app. Ook zijn er hier en hier berichten op het forum van kpn die wijzen op vernieuwing van de app. Op dit moment alleen TV+ maar ook de oudere boxen komen aan de beurt.

Nu hier nog de oude versie via de app in de telefoon. En de Samsung TV. Maar ook dat zal vernieuwen.

Per december moet iedereen overal de nieuwe versie hebben.


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Let op de datum van een bericht!

U bent nu op de pagina met een individueel bericht. Om te voorkomen dat u (al te) oude informatie leest die misschien wel is achterhaald verzoek ik u wel op de datum van het bericht te letten.

Op de inhoud van berichten kan geen rechten ontleend worden.

Bij de links over België*

Hierboven vind u links van de Belgische publieke omroep V.R.T. Deze zenders zijn in de grensstreek met België gratis via DVB-T te krijgen. Eén en Canvas zijn ook via Digitenne abonnement in heel Nederland via de ether te krijgen en de diverse kabelnetten. De zender Eén+ is opgeheven t.b.v. het nieuwe derde net (Ketnet is apart gaan zenden). I.v.m. afspraken rondom het derde net is ook Ketnet+/Canvas+ stopgezet.
In België zijn de Belgische commercielen, v.a. 1 juli middels abonnement bij Telenet te krijgen, dus in Nederland niet via DVB-T te krijgen en derhalve ook niet in Nederland te ontvangen. Die zijn hier dus niet vermeld.

Bij de links onder Providers**

Rekam en Caiway zijn actief op een gezamenlijk kabelnet echter met verschillende digitale pakketten. Beiden bieden geen analoge tv-kanalen.
Meer info over beleid en waar de diverse providers actief zijn kunt u vinden op digitale kabeltelevisie.

Sportevenementen zomer 2018

Formule 1 tot en met 23 november

%d bloggers liken dit: