Home » Algemeen » North sea jazz festival begint vandaag

North sea jazz festival begint vandaag

Categorieën

Archieven

Het N.S.J. wordt gehouden in Rotterdam in het Ahoy complex. Op vrijdag gaat het festival echt van start om 16:45 uur in de Mississippi hal met een optreden van Royal Conservatory & Codarts big band. Om 20:15 uur treedt die we natuurlijk allemaal kennen van de Zomerweek met Linda. Helaas zijn de teksten in het blokkenschema op mijn computer onleesbaar (het blijkt dat het niet goed werkt in Google Chrome…) dus ik kan geen extra info geven. Het festival duurt tot en met zondagavond. Het blokkenschema is hier leesbaar tot 20:00 uur maar het zal wel tot een uurtje of 1 duren. Klik hier voor de website van het festival.

De kaarten zijn uitverkocht ! Maar…

Via de Publieke Omroep kunt u er veel van meekrijgen. Er zijn uitgebreide verslagen via radio en televisie. Via de radio kunt u luisteren via Radio 6 Jazz & Soul en ook 3FM besteedt aandacht. Dit omdat er natuurlijk tegenwoordig in de jazz flink tegen popmuziek aangeleund wordt. 3FM heeft een studio op het festival.

Via de televisie zijn er op zaterdag en zondag verslagen te zien. Daarin ook korte stukjes optreden (2 a 3 nummers meestal) van door de NTR geselecteerde artiesten.

Via Cultura 24 kunt u vrijdag al vanaf 14:00 uur meegenieten, als ik de EPG mag geloven. Het geluid van radio6 met beeld van de webcam. Van af 18:00 uur echte beelden van N.S.J.

Radio 6 is te krijgen via de kabel, analoog (fm frequentie) en digitaal. Verder via internet, interactieve tv, digitenne (het gratis P.O.-pakket) en satelliet.

Cultura24 is te krijgen via internet en diverse providers (aanvullende pakketten).


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

Je reageert onder je WordPress.com account.Log uit / Bijwerken )

Je reageert onder je Twitter account.Log uit / Bijwerken )

Je reageert onder je Facebook account.Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Let op de datum van een bericht!

U bent nu op de pagina met een individueel bericht. Om te voorkomen dat u (al te) oude informatie leest die misschien wel is achterhaald verzoek ik u wel op de datum van het bericht te letten.

Op de inhoud van berichten kan geen rechten ontleend worden.

#Blijf gezond; werk thuis!

Bij de links over België*

Hierboven vind u links van de Belgische publieke omroep V.R.T. Deze zenders zijn in de grensstreek met België gratis via DVB-T te krijgen. Eén en Canvas zijn ook via Digitenne abonnement in heel Nederland via de ether te krijgen en de diverse kabelnetten. De zender Eén+ is opgeheven t.b.v. het nieuwe derde net (Ketnet is apart gaan zenden). I.v.m. afspraken rondom het derde net is ook Ketnet+/Canvas+ stopgezet.
In België zijn de Belgische commercielen, v.a. 1 juli middels abonnement bij Telenet te krijgen, dus in Nederland niet via DVB-T te krijgen en derhalve ook niet in Nederland te ontvangen. Die zijn hier dus niet vermeld.

Bij de links onder Providers**

Rekam en Caiway zijn actief op een gezamenlijk kabelnet echter met verschillende digitale pakketten. Beiden bieden geen analoge tv-kanalen.
Meer info over beleid en waar de diverse providers actief zijn kunt u vinden op digitale kabeltelevisie.

Sportevenementen zomer 2018

Formule 1 tot en met 23 november

%d bloggers liken dit: