Home » IPTV KPN » KPN: Voor € 10 per maand onbeperkt films en series kijken

KPN: Voor € 10 per maand onbeperkt films en series kijken

Categorieën

Archieven

Bij KPN is gisteren de dienst Videoland Unlimited gestart. Je kunt dan voor € 10 per maand onbeperkt een selectie van films en series uit de collectie van Videoland on Demand kijken. Voor meer informatie zie de vooraankondiging op deze site.

Het eerste half jaar zijn de films meestal nog alleen on demand beschikbaar, daarna komen ze meestal in het unlimited aanbod. Dat moeten t.z.t. zo’n 2000 titels worden; films en series.

Uiteraard blijft het ook mogelijk om per film of aflevering te betalen. Films kijk je dan van af 2,99 tot 6,99 voor een huurperiode van 48 uur. Afleveringen van tv-series zijn van af 0,99 Euro te kijken. Zowel films als series zijn, deels, ook in HD of 3D beschikbaar.


2 reacties

  1. Schippers schreef:

    Geld dit ook voor een digitenne van kpn?
    Ik woon op een boot en beschik niet over een kabel.

    • petergv schreef:

      Helaas niet. Digitenne heeft geen mogelijkheid tot interactiviteit (2-richtingsverkeer). Er kan niet een apart signaal alleen naar jouw kastje gestuurd. Te weinig bandbreedte ook. Heb je wel een ‘gewone’ draad-telefoonaansluiting? Dan kun je overwegen interactieve tv van kpn te nemen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

Je reageert onder je WordPress.com account.Log uit / Bijwerken )

Je reageert onder je Twitter account.Log uit / Bijwerken )

Je reageert onder je Facebook account.Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Let op de datum van een bericht!

U bent nu op de pagina met een individueel bericht. Om te voorkomen dat u (al te) oude informatie leest die misschien wel is achterhaald verzoek ik u wel op de datum van het bericht te letten.

Op de inhoud van berichten kan geen rechten ontleend worden.

#Blijf gezond; werk thuis!

Bij de links over België*

Hierboven vind u links van de Belgische publieke omroep V.R.T. Deze zenders zijn in de grensstreek met België gratis via DVB-T te krijgen. Eén en Canvas zijn ook via Digitenne abonnement in heel Nederland via de ether te krijgen en de diverse kabelnetten. De zender Eén+ is opgeheven t.b.v. het nieuwe derde net (Ketnet is apart gaan zenden). I.v.m. afspraken rondom het derde net is ook Ketnet+/Canvas+ stopgezet.
In België zijn de Belgische commercielen, v.a. 1 juli middels abonnement bij Telenet te krijgen, dus in Nederland niet via DVB-T te krijgen en derhalve ook niet in Nederland te ontvangen. Die zijn hier dus niet vermeld.

Bij de links onder Providers**

Rekam en Caiway zijn actief op een gezamenlijk kabelnet echter met verschillende digitale pakketten. Beiden bieden geen analoge tv-kanalen.
Meer info over beleid en waar de diverse providers actief zijn kunt u vinden op digitale kabeltelevisie.

Sportevenementen zomer 2018

Formule 1 tot en met 23 november

%d bloggers liken dit: