Home » Algemeen » Dagprogrammering Radio 6 stopt 18 december

Dagprogrammering Radio 6 stopt 18 december

Categorieën

Archieven

Zojuist vernomen via Radio 6. De dagprogrammering stopt al op 18 december. Van af 19 december zal er, i.i.g. overdag, alleen non stop muziek te horen zijn. Erg jammer. Heb de zender de hele dag aan en dat zal na 18 december toch niet meer het geval zijn.

Jammer dat Wiebes deze beslissing heeft genomen. Zo komt een heel muziekgenre (jazz/soul) vrijwel niet meer aan bod op de NPO. Op televisie is er ook niet een op jazz gericht programma meer op de NPO.

Als er een (radio)zender is voor klassiek, waarom dan niet voor jazz/soul? Men zegt dat de ontwikkelingen in techniek vooruitgang zijn. Maar ondertussen is de toepassing van de techniek wél een achteruitgang.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

Je reageert onder je WordPress.com account.Log uit / Bijwerken )

Je reageert onder je Twitter account.Log uit / Bijwerken )

Je reageert onder je Facebook account.Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Let op de datum van een bericht!

U bent nu op de pagina met een individueel bericht. Om te voorkomen dat u (al te) oude informatie leest die misschien wel is achterhaald verzoek ik u wel op de datum van het bericht te letten.

Op de inhoud van berichten kan geen rechten ontleend worden.

#Blijf gezond; werk thuis!

Bij de links over België*

Hierboven vind u links van de Belgische publieke omroep V.R.T. Deze zenders zijn in de grensstreek met België gratis via DVB-T te krijgen. Eén en Canvas zijn ook via Digitenne abonnement in heel Nederland via de ether te krijgen en de diverse kabelnetten. De zender Eén+ is opgeheven t.b.v. het nieuwe derde net (Ketnet is apart gaan zenden). I.v.m. afspraken rondom het derde net is ook Ketnet+/Canvas+ stopgezet.
In België zijn de Belgische commercielen, v.a. 1 juli middels abonnement bij Telenet te krijgen, dus in Nederland niet via DVB-T te krijgen en derhalve ook niet in Nederland te ontvangen. Die zijn hier dus niet vermeld.

Bij de links onder Providers**

Rekam en Caiway zijn actief op een gezamenlijk kabelnet echter met verschillende digitale pakketten. Beiden bieden geen analoge tv-kanalen.
Meer info over beleid en waar de diverse providers actief zijn kunt u vinden op digitale kabeltelevisie.

Sportevenementen zomer 2018

Formule 1 tot en met 23 november

%d bloggers liken dit: