Home » IPTV KPN » RTL Z van af 7 september bij KPN en Ziggo

RTL Z van af 7 september bij KPN en Ziggo

Categorieën

Archieven

Op 7 september start RTL Z via een apart kanaal met een 24-uurs programmering. Van af de start zal het kanaal te zien zijn bij KPN op kanaal 11 en bij Ziggo op kanaal 12. Wat er met de zenders gebeurt die nu op die posities staan is nog niet bekend.
Bij KPN schuiven hierdoor Comedy Central en Nickelodeon 1 positie verder. MTV gaat naar 20 en het “zender v.d. maand”-kanaal gaat naar 26.
Ik neem aan dat Ziggo het eigen TV kanaal voorlopig in de wilgen hangt.

Vooralsnog zal RTL Z overdag ook te zien blijven via de zender RTL 7.

OOK IN HD BIJ KPN.
Bij KPN komt de zender ook direct in HD beschikbaar. Bij deze provider is dat een ander kanaalnummer dan 11, want daar is’tie SD. In HD zal de zender, voor iedere abonnee, te zien zijn via 731.

Bron: rtl nieuws .


1 reactie

  1. […] vinden zijn. Dit heeft te maken met de komst van RTL Z, die graag op nr. 11 willen zitten. Zie ook eerder bericht op deze […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

Je reageert onder je WordPress.com account.Log uit / Bijwerken )

Je reageert onder je Twitter account.Log uit / Bijwerken )

Je reageert onder je Facebook account.Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Let op de datum van een bericht!

U bent nu op de pagina met een individueel bericht. Om te voorkomen dat u (al te) oude informatie leest die misschien wel is achterhaald verzoek ik u wel op de datum van het bericht te letten.

Op de inhoud van berichten kan geen rechten ontleend worden.

#Blijf gezond; werk thuis!

Bij de links over België*

Hierboven vind u links van de Belgische publieke omroep V.R.T. Deze zenders zijn in de grensstreek met België gratis via DVB-T te krijgen. Eén en Canvas zijn ook via Digitenne abonnement in heel Nederland via de ether te krijgen en de diverse kabelnetten. De zender Eén+ is opgeheven t.b.v. het nieuwe derde net (Ketnet is apart gaan zenden). I.v.m. afspraken rondom het derde net is ook Ketnet+/Canvas+ stopgezet.
In België zijn de Belgische commercielen, v.a. 1 juli middels abonnement bij Telenet te krijgen, dus in Nederland niet via DVB-T te krijgen en derhalve ook niet in Nederland te ontvangen. Die zijn hier dus niet vermeld.

Bij de links onder Providers**

Rekam en Caiway zijn actief op een gezamenlijk kabelnet echter met verschillende digitale pakketten. Beiden bieden geen analoge tv-kanalen.
Meer info over beleid en waar de diverse providers actief zijn kunt u vinden op digitale kabeltelevisie.

Sportevenementen zomer 2018

Formule 1 tot en met 23 november

%d bloggers liken dit: