Home » Algemeen » BBC One heeft problemen met geluid

BBC One heeft problemen met geluid

Categorieën

Archieven

Kijkers in het Verenigd Koninkrijk waren zeer geírriteerd met de kroning. Massaal werd op sociale media gemeld dat er regelmatig onderbrekingen in het geluid waren. Ook via de fora van Ziggo en kpn zie ik meldingen hieromtrent. Maar het ligt dus bij de bron: BBC One zelf.

Bron: Dailey mail: Furious viewers slam BBC coronation of terrible audio quality “keeps cutting out” .


2 reacties

 1. johnvanasselt schreef:

  Beste Peter,Bedankt voor deze info, vindt het altijd prettig om dergelijke info te ontvangen.Zie de laatste tijd dat je niet zo vaak meer een reactie geeft op het KPN forum mbt de KPN+ Box wat misschien als oorzaak zou kunnen hebben dat er in mijn ogen ontzettend veel aan mierenn……gedaan wordt en natuurlijk blijven er altijd nog puntjes van verbetering aanwezig.In mijn optiek ben ik tevreden over het resultaat tot nu toe en heb dan ook al weer een tijdje geleden mijn abonnement omgezet naar 2 KPN+ boxen welke goed draaien en ik nauwelijks problemen heb (ben misschien niet kritisch genoeg).Naast de 2 ontvangers maak ik voor een 3e TV gebruik van een Google ChromeCast 4K en dat werkt perfect met de Interactieve TV app en ook Viaplay doet zijn werk goed.Groeten John van Asselt KPN forum: JohnA76Verzonden vanaf mijn Galaxy

  • petergv schreef:

   W.b. de TV+ box, dat klopt. Meeste wat men opmerkt is al uit en te na te vinden op het forum.
   Zelf ben ik ook tevreden met de TV+ box. Al mis ik nog wel opnames in de 14,2 Mb/s kwaliteit en Dolby 5.1 bij opnames.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

Je reageert onder je WordPress.com account.Log uit / Bijwerken )

Je reageert onder je Facebook account.Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Let op de datum van een bericht!

U bent nu op de pagina met een individueel bericht. Om te voorkomen dat u (al te) oude informatie leest die misschien wel is achterhaald verzoek ik u wel op de datum van het bericht te letten.

Op de inhoud van berichten kan geen rechten ontleend worden.

Bij de links over België*

Hierboven vind u links van de Belgische publieke omroep V.R.T. Deze zenders zijn in de grensstreek met België gratis via DVB-T te krijgen. Eén en Canvas zijn ook via Digitenne abonnement in heel Nederland via de ether te krijgen en de diverse kabelnetten. De zender Eén+ is opgeheven t.b.v. het nieuwe derde net (Ketnet is apart gaan zenden). I.v.m. afspraken rondom het derde net is ook Ketnet+/Canvas+ stopgezet.
In België zijn de Belgische commercielen, v.a. 1 juli middels abonnement bij Telenet te krijgen, dus in Nederland niet via DVB-T te krijgen en derhalve ook niet in Nederland te ontvangen. Die zijn hier dus niet vermeld.

Bij de links onder Providers**

Rekam en Caiway zijn actief op een gezamenlijk kabelnet echter met verschillende digitale pakketten. Beiden bieden geen analoge tv-kanalen.
Meer info over beleid en waar de diverse providers actief zijn kunt u vinden op digitale kabeltelevisie.

Sportevenementen zomer 2018

Formule 1 tot en met 23 november

%d bloggers liken dit: