Home » Algemeen » Nieuwe CI+ module digitenne nu 2.0

Nieuwe CI+ module digitenne nu 2.0

Categorieën

Archieven

Digitenne heeft de module vernieuwd. Deze hebben nu 2.0 beveiliging. Dat betekent dat wat oudere tv’s, die nog wel met de 1.4 zouden kunnen werken, nu niet meer van een (nieuwe) module voorzien kunnen worden.

Het is daarom zaak om absoluut de checker even te raadplegen voordat je enthousiast een module gaat bestellen. Als het een onnodige teleurstelling wordt dien je dan weer een en ander in het werk te stellen om weer terug te gaan naar de ontvanger. En in die tussentijd kan je dus de betaalzenders niet krijgen.

Controleer hier of je toestel geschikt is.

Ter info. Ziggo werkt met 1.3. Deze werkt nog met een smartcard erin. Bij de normen 1.4 en 2.0 is sprake van een Virtual SmartCard (chip in de module).

En als voorbeeld even de Samsung tv’s. Eindigt het type op XXN dan is ie alleen geschikt voor de Ziggo module. Maar eindigt ie op XZG of XXC dan is ie geschikt voor de Digitenne module 2.0.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

Je reageert onder je WordPress.com account.Log uit / Bijwerken )

Je reageert onder je Facebook account.Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Let op de datum van een bericht!

U bent nu op de pagina met een individueel bericht. Om te voorkomen dat u (al te) oude informatie leest die misschien wel is achterhaald verzoek ik u wel op de datum van het bericht te letten.

Op de inhoud van berichten kan geen rechten ontleend worden.

Bij de links over België*

Hierboven vind u links van de Belgische publieke omroep V.R.T. Deze zenders zijn in de grensstreek met België gratis via DVB-T te krijgen. Eén en Canvas zijn ook via Digitenne abonnement in heel Nederland via de ether te krijgen en de diverse kabelnetten. De zender Eén+ is opgeheven t.b.v. het nieuwe derde net (Ketnet is apart gaan zenden). I.v.m. afspraken rondom het derde net is ook Ketnet+/Canvas+ stopgezet.
In België zijn de Belgische commercielen, v.a. 1 juli middels abonnement bij Telenet te krijgen, dus in Nederland niet via DVB-T te krijgen en derhalve ook niet in Nederland te ontvangen. Die zijn hier dus niet vermeld.

Bij de links onder Providers**

Rekam en Caiway zijn actief op een gezamenlijk kabelnet echter met verschillende digitale pakketten. Beiden bieden geen analoge tv-kanalen.
Meer info over beleid en waar de diverse providers actief zijn kunt u vinden op digitale kabeltelevisie.

Sportevenementen zomer 2018

Formule 1 tot en met 23 november

%d bloggers liken dit: