Home » Digitenne » RTL Z in meer huishoudens te zien; nu ook via Digitenne

RTL Z in meer huishoudens te zien; nu ook via Digitenne

Categorieën

Archieven

Van af morgen, donderdag 9 juni, is RTL Z ook via Digitenne te ontvangen. Dat betekent dat de beursinformatie ook weer op veel kantoren te bekijken is. Vaak zitten die op plekken waar geen kabel is aangelegd. In veel gevallen zelfs geen glasvezel. Via koper zijn op bedrijventerreinen vaak ook geen goede resultaten. Combineren met interactieve tv is dan ook vaak geen oplossing omdat dat weer te veel bandbreedte van het, vaak toch al trage, internet afsnoept.

De beursinformatie via RTL Teletekst is wel nog via RTL 7 op te vragen. Via RTL Z zelf is er geen teletekstinformatie beschikbaar. Ga hier naar RTL 7 teletekst.

RTL Z is via Digitenne te krijgen op nr. 28. Sinds 21 mei is daar een testbeeld te zien met de mededeling dat RTL Z daar komt. Sinds 21 mei is MvHH verplaatst naar het nieuwe kanaal 32. Om dat weer te krijgen dient een herscan uitgevoerd te worden. KLIK HIER voor het actuele zenderoverzicht van Digitenne.

Ook Delta voegt de zender toe

En van af 21 juni is RTL Z ook te zien door klanten van Delta. Deze zal dan te zien zijn via digitaal kanaal 18 in HD.

Wil je weten of jouw provider RTL Z doorgeeft? Klik dan HIER voor een overzicht. RTL Z houdt hun eigen overzicht kennelijk NIET bij. Want er ontbreken er inmiddels een paar…


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

Je reageert onder je WordPress.com account.Log uit / Bijwerken )

Je reageert onder je Twitter account.Log uit / Bijwerken )

Je reageert onder je Facebook account.Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Let op de datum van een bericht!

U bent nu op de pagina met een individueel bericht. Om te voorkomen dat u (al te) oude informatie leest die misschien wel is achterhaald verzoek ik u wel op de datum van het bericht te letten.

Op de inhoud van berichten kan geen rechten ontleend worden.

#Blijf gezond; werk thuis!

Bij de links over België*

Hierboven vind u links van de Belgische publieke omroep V.R.T. Deze zenders zijn in de grensstreek met België gratis via DVB-T te krijgen. Eén en Canvas zijn ook via Digitenne abonnement in heel Nederland via de ether te krijgen en de diverse kabelnetten. De zender Eén+ is opgeheven t.b.v. het nieuwe derde net (Ketnet is apart gaan zenden). I.v.m. afspraken rondom het derde net is ook Ketnet+/Canvas+ stopgezet.
In België zijn de Belgische commercielen, v.a. 1 juli middels abonnement bij Telenet te krijgen, dus in Nederland niet via DVB-T te krijgen en derhalve ook niet in Nederland te ontvangen. Die zijn hier dus niet vermeld.

Bij de links onder Providers**

Rekam en Caiway zijn actief op een gezamenlijk kabelnet echter met verschillende digitale pakketten. Beiden bieden geen analoge tv-kanalen.
Meer info over beleid en waar de diverse providers actief zijn kunt u vinden op digitale kabeltelevisie.

Sportevenementen zomer 2018

Formule 1 tot en met 23 november

%d bloggers liken dit: