Home » DVD en Bluray » Problemen met Blu Ray

Problemen met Blu Ray

Categorieën

Archieven

Twee nieuwe titels van Fox Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer en The Day After Tomorrow geven problemen in bestaande Blu ray spelers. Deze beschikken namelijk (nog) niet over de benodigde nieuwe software om deze af te spelen. De standaard is sinds de introductie namelijk uitgebreid wat interactiviteit betreft. Ook de beveiliging heeft enige aanpassingen ondergaan. Dit geeft met nieuwe titels op nog niet ge-upgrade apparatuur ernstige problemen. In geen enkel geval kan de film helemaal afgespeeld worden. In het gunstigste geval produceert de speler nog een half uurtje om dan vast te lopen in de weergave.
De verantwoordelijkheid ligt bij de leveranciers van de apparatuur. Die dienen upgrades te leveren en duidelijk naar de consument te communiceren dat er upgrades nodig (en beschikbaar) zijn. En hoe eraan te komen.

Lees meer op Tweakers.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

Je reageert onder je WordPress.com account.Log uit / Bijwerken )

Je reageert onder je Twitter account.Log uit / Bijwerken )

Je reageert onder je Facebook account.Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Let op de datum van een bericht!

U bent nu op de pagina met een individueel bericht. Om te voorkomen dat u (al te) oude informatie leest die misschien wel is achterhaald verzoek ik u wel op de datum van het bericht te letten.

Op de inhoud van berichten kan geen rechten ontleend worden.

#Blijf gezond; werk thuis!

Bij de links over België*

Hierboven vind u links van de Belgische publieke omroep V.R.T. Deze zenders zijn in de grensstreek met België gratis via DVB-T te krijgen. Eén en Canvas zijn ook via Digitenne abonnement in heel Nederland via de ether te krijgen en de diverse kabelnetten. De zender Eén+ is opgeheven t.b.v. het nieuwe derde net (Ketnet is apart gaan zenden). I.v.m. afspraken rondom het derde net is ook Ketnet+/Canvas+ stopgezet.
In België zijn de Belgische commercielen, v.a. 1 juli middels abonnement bij Telenet te krijgen, dus in Nederland niet via DVB-T te krijgen en derhalve ook niet in Nederland te ontvangen. Die zijn hier dus niet vermeld.

Bij de links onder Providers**

Rekam en Caiway zijn actief op een gezamenlijk kabelnet echter met verschillende digitale pakketten. Beiden bieden geen analoge tv-kanalen.
Meer info over beleid en waar de diverse providers actief zijn kunt u vinden op digitale kabeltelevisie.

Sportevenementen zomer 2018

Formule 1 tot en met 23 november

%d bloggers liken dit: