Home » Algemeen » Woensdag veel aandacht Giro 555 ivm aardbeving

Woensdag veel aandacht Giro 555 ivm aardbeving

Categorieën

Archieven

Morgen is er ten eerste de landelijke actiedag van de gezamenlijke publieke en commerciële omroepen. Deze uitzending zal door NOS/NPO, RTL en Talpa worden verzorgt via NPO 1 en is van 20:35 tot 22:20. Via RTL 4 en SBS 6 zal er tijdens de ”reclameblokken” naar de uitzending geschakeld worden.

Via NPO 1 Extra is er de hele dag van de radio actie van FunX. Ziggo zet NPO 1 Extra (81) open (nu al) voor alle klanten tot en met 28 februari. Daarna is deze zender weer alleen te zien met TV Zenders Plus en Movies & Series XL.

Het radiokanaal van FunX is bij alle providers beschikbaar via de ontvanger van de provider. KPN TV 821, Digitenne 118, Ziggo 819 of de app in de XL, Next en Next Mini. T-mobile via menu op radio zetten, dan kanaal 1007.
Verder is FunX via DAB+ en internet (oa de NPOstart app/site) beschikbaar.

Verder is NPO 1 Extra te zien via de app NPO start in bijvoorbeeld je smart-tv, smartphone en tablet. En via de website npostart.nl. Via deze app in de box van je provider zijn de live streams niet beschikbaar.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

Je reageert onder je WordPress.com account.Log uit / Bijwerken )

Je reageert onder je Twitter account.Log uit / Bijwerken )

Je reageert onder je Facebook account.Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Let op de datum van een bericht!

U bent nu op de pagina met een individueel bericht. Om te voorkomen dat u (al te) oude informatie leest die misschien wel is achterhaald verzoek ik u wel op de datum van het bericht te letten.

Op de inhoud van berichten kan geen rechten ontleend worden.

#Blijf gezond; werk thuis!

Bij de links over België*

Hierboven vind u links van de Belgische publieke omroep V.R.T. Deze zenders zijn in de grensstreek met België gratis via DVB-T te krijgen. Eén en Canvas zijn ook via Digitenne abonnement in heel Nederland via de ether te krijgen en de diverse kabelnetten. De zender Eén+ is opgeheven t.b.v. het nieuwe derde net (Ketnet is apart gaan zenden). I.v.m. afspraken rondom het derde net is ook Ketnet+/Canvas+ stopgezet.
In België zijn de Belgische commercielen, v.a. 1 juli middels abonnement bij Telenet te krijgen, dus in Nederland niet via DVB-T te krijgen en derhalve ook niet in Nederland te ontvangen. Die zijn hier dus niet vermeld.

Bij de links onder Providers**

Rekam en Caiway zijn actief op een gezamenlijk kabelnet echter met verschillende digitale pakketten. Beiden bieden geen analoge tv-kanalen.
Meer info over beleid en waar de diverse providers actief zijn kunt u vinden op digitale kabeltelevisie.

Sportevenementen zomer 2018

Formule 1 tot en met 23 november

%d bloggers liken dit: