Home » Kabel » Werking UPC Horizon-box blijft drama

Werking UPC Horizon-box blijft drama

Categorieën

Archieven

Klanten bij UPC die de Horizon gebruiken blijven goeddeels ontevreden over de werking. De box is nu 10 maanden in gebruik, maar er blijven ergernissen. Zoals de trage werking en reactie op de afstandsbediening. Ook het regelmatig vastlopen van het ding is een grote ergernis.

In Friesland en Flevoland heeft de box onlangs een update gehad en de gebruikers een nieuwe, hopelijk betere, afstandsbediening. Met de ervaringen van deze klanten hoopt UCP de werking verder te verbeteren.

Blijft een feit dat je het gevoel krijgt dat ie veel te snel in de markt is gezet. Eerste gebruikers hadden dagelijks problemen, met name vastlopen. En je mag hem dan in bruikleen hebben, het blijft irritant als je weer analoog moet kijken op je flatscreen terwijl de box weer op staat te starten.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

Je reageert onder je WordPress.com account.Log uit / Bijwerken )

Je reageert onder je Twitter account.Log uit / Bijwerken )

Je reageert onder je Facebook account.Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Let op de datum van een bericht!

U bent nu op de pagina met een individueel bericht. Om te voorkomen dat u (al te) oude informatie leest die misschien wel is achterhaald verzoek ik u wel op de datum van het bericht te letten.

Op de inhoud van berichten kan geen rechten ontleend worden.

#Blijf gezond; werk thuis!

Bij de links over België*

Hierboven vind u links van de Belgische publieke omroep V.R.T. Deze zenders zijn in de grensstreek met België gratis via DVB-T te krijgen. Eén en Canvas zijn ook via Digitenne abonnement in heel Nederland via de ether te krijgen en de diverse kabelnetten. De zender Eén+ is opgeheven t.b.v. het nieuwe derde net (Ketnet is apart gaan zenden). I.v.m. afspraken rondom het derde net is ook Ketnet+/Canvas+ stopgezet.
In België zijn de Belgische commercielen, v.a. 1 juli middels abonnement bij Telenet te krijgen, dus in Nederland niet via DVB-T te krijgen en derhalve ook niet in Nederland te ontvangen. Die zijn hier dus niet vermeld.

Bij de links onder Providers**

Rekam en Caiway zijn actief op een gezamenlijk kabelnet echter met verschillende digitale pakketten. Beiden bieden geen analoge tv-kanalen.
Meer info over beleid en waar de diverse providers actief zijn kunt u vinden op digitale kabeltelevisie.

Sportevenementen zomer 2018

Formule 1 tot en met 23 november

%d bloggers liken dit: