Home » kabeltelevisie » 13Th street verdwijnt bij UPC

13Th street verdwijnt bij UPC

Categorieën

Archieven

Op het netwerk van UPC vinden er in april zenderwijzigingen plaats. Een opvallende wijziging is het verdwijnen van 13th street. Deze zender is toch best populair onder een bepaalde groep. Verder moeten Syfy, E! Entertainment en later dit jaar Russia today het veld ruimen.

Het aparte Kids pakket wordt ondergebracht in Royaal. History en Cartoon Network worden verplaatst naar Royaal. En nieuw in dat pakket zijn (v.a. april dus) 100 % NL en Horse and Country.

UPDATE

De zenders 13th Street, SyFy en E! Entertainment verdwijnen niet per 1 april maar per 1 juni. Dit betreft beide versies, dus SD en HD. Zie het pdf zenderoverzicht van UPC. En zie ook de toelichting.


3 reacties

  1. anthea schreef:

    Waarom verdwijnt 13th street. Dat is een van de weinige zenders die ik kijk.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

Je reageert onder je WordPress.com account.Log uit / Bijwerken )

Je reageert onder je Twitter account.Log uit / Bijwerken )

Je reageert onder je Facebook account.Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Let op de datum van een bericht!

U bent nu op de pagina met een individueel bericht. Om te voorkomen dat u (al te) oude informatie leest die misschien wel is achterhaald verzoek ik u wel op de datum van het bericht te letten.

Op de inhoud van berichten kan geen rechten ontleend worden.

#Blijf gezond; werk thuis!

Bij de links over België*

Hierboven vind u links van de Belgische publieke omroep V.R.T. Deze zenders zijn in de grensstreek met België gratis via DVB-T te krijgen. Eén en Canvas zijn ook via Digitenne abonnement in heel Nederland via de ether te krijgen en de diverse kabelnetten. De zender Eén+ is opgeheven t.b.v. het nieuwe derde net (Ketnet is apart gaan zenden). I.v.m. afspraken rondom het derde net is ook Ketnet+/Canvas+ stopgezet.
In België zijn de Belgische commercielen, v.a. 1 juli middels abonnement bij Telenet te krijgen, dus in Nederland niet via DVB-T te krijgen en derhalve ook niet in Nederland te ontvangen. Die zijn hier dus niet vermeld.

Bij de links onder Providers**

Rekam en Caiway zijn actief op een gezamenlijk kabelnet echter met verschillende digitale pakketten. Beiden bieden geen analoge tv-kanalen.
Meer info over beleid en waar de diverse providers actief zijn kunt u vinden op digitale kabeltelevisie.

Sportevenementen zomer 2018

Formule 1 tot en met 23 november

%d bloggers liken dit: