Home » Televisie » Philips: geen consumenten-elektronica meer

Philips: geen consumenten-elektronica meer

Categorieën

Archieven

Het bedrijf Philips trekt zich volledig terug van de consumentenmarkt. Eerder al stootte het bedrijf de televisietak af aan de Chinese fabrikant TPV, zie het artikel uit april 2011 op deze site. De overige consumentenelektronica is onlangs verkocht aan het Japanse Funai. Beide bedrijven mogen, tegen betaling aan Philips, de producten onder de naam Philips produceren. Hier zijn contractueel ook de hogere kwaliteitseisen aan verbonden. Dus een apparaat van bv Funai heeft een andere kwaliteitsnorm dan onder de naam Philips.

Philips wil zich gaan richten op medische apparatuur.

Het gevolg van de beleidswijziging bij Philips is dat de term electronics uit de naam verdwijnt. Men gaat door onder de naam Koninklijke Philips.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

Je reageert onder je WordPress.com account.Log uit / Bijwerken )

Je reageert onder je Twitter account.Log uit / Bijwerken )

Je reageert onder je Facebook account.Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Let op de datum van een bericht!

U bent nu op de pagina met een individueel bericht. Om te voorkomen dat u (al te) oude informatie leest die misschien wel is achterhaald verzoek ik u wel op de datum van het bericht te letten.

Op de inhoud van berichten kan geen rechten ontleend worden.

#Blijf gezond; werk thuis!

Bij de links over België*

Hierboven vind u links van de Belgische publieke omroep V.R.T. Deze zenders zijn in de grensstreek met België gratis via DVB-T te krijgen. Eén en Canvas zijn ook via Digitenne abonnement in heel Nederland via de ether te krijgen en de diverse kabelnetten. De zender Eén+ is opgeheven t.b.v. het nieuwe derde net (Ketnet is apart gaan zenden). I.v.m. afspraken rondom het derde net is ook Ketnet+/Canvas+ stopgezet.
In België zijn de Belgische commercielen, v.a. 1 juli middels abonnement bij Telenet te krijgen, dus in Nederland niet via DVB-T te krijgen en derhalve ook niet in Nederland te ontvangen. Die zijn hier dus niet vermeld.

Bij de links onder Providers**

Rekam en Caiway zijn actief op een gezamenlijk kabelnet echter met verschillende digitale pakketten. Beiden bieden geen analoge tv-kanalen.
Meer info over beleid en waar de diverse providers actief zijn kunt u vinden op digitale kabeltelevisie.

Sportevenementen zomer 2018

Formule 1 tot en met 23 november

%d bloggers liken dit: