Home » IPTV KPN » De wijzigingen bij KPN door HBO

De wijzigingen bij KPN door HBO

Categorieën

Archieven

Bericht (FAQ) aangevuld (21-11; 22:40); pakkettip toegevoegd (23-11) zie onder.

Wat gebeurt er met Alles-in-1 Premium?
Het Pluspakket (uitgebreid!) en FOX Sports Eredivisie komen erbij! Dit gaat vanzelf. Je hoeft hiervoor geen actie te ondernemen.

Wat gebeurt er met KPN Compleet?

Er wordt geen nieuw zenderpakket naar keuze toegevoegd. Vanaf 24 november kan je geen pakketwissel meer doen voor HBO. Als je op dit moment HBO hebt als gratis zenderpakket, dan wordt dat vanaf 1 januari automatisch aangepast naar het Pluspakket.

Hoe zit het van af 1 januari met Alles-in-1 Premium i.c.m. Compleet?
In Compleet zit straks alleen Pluspakket, Fox eredivisie en Kidspakket. Aangezien die eerste twee straks standaard aan Premium worden toegevoegd blijft voor Premiumabonnees alleen het Kidspakket over i.c.m. Compleet. (Afgezien van de Mb’s, verdubbeling bundel, gratis onderling bellen. Dat blijft allemaal gewoon.)

Wat gebeurt er met mijn opnames van HBO?
Je kan tot 1 januari de opnames afspelen. Daarna niet meer.

Ik heb op dit moment HBO, wat betekent dit voor mij?
De zenders zijn gewoon te bekijken t/m 31 december 2016. Vanaf 24 november zal KPN geen kosten meer rekenen voor het HBO abonnement.

Meer over HBO: http://www.kpn.com/hbo.

Wat dit betekent voor mij als nieuwe klant?
Vanaf 24 november kunnen wij geen HBO meer verkopen aan klanten. Vanaf 24 november is HBO dus alleen nog te bekijken door klanten die al HBO hadden.

Het Pluspakket.
Het On Demand aanbod van het Pluspakket wordt vanaf 1 januari flink verrijkt met extra films, series, kids- en cabaretaanbod.

Wat gebeurt er met Play van KPN?
De reguliere abonnementsprijs van Play van KPN wordt € 11,99
(bron)

Tot zover wat KPN doet. Wat kun je evt. zélf doen? Als je het Premium abonnement zoals dat v.a. januari is, met Pluspakket en Fox eredivisie (en bij Compleet kidspakket), niét meer interessant vindt dan is mijn advies om te verlagen naar Standaard. Hier kun je dan bv. Film1 bijnemen, ook films en series. Standaard + Film1 is bijna net zo duur (iets minder) dan Premium. I.c.m. Compleet kun je dan kiezen voor het Pluspakket. KPN mag zelf Film1 niet aanbieden i.c.m. het Premiumabonnement.
Zo ben je zelfs nog iets goedkoper uit dan met Premium!
LET OP: je bent wel Belonbeperkt Altijd kwijt, dus wees alert op telefoonkosten.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

Je reageert onder je WordPress.com account.Log uit / Bijwerken )

Je reageert onder je Twitter account.Log uit / Bijwerken )

Je reageert onder je Facebook account.Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Let op de datum van een bericht!

U bent nu op de pagina met een individueel bericht. Om te voorkomen dat u (al te) oude informatie leest die misschien wel is achterhaald verzoek ik u wel op de datum van het bericht te letten.

Op de inhoud van berichten kan geen rechten ontleend worden.

#Blijf gezond; werk thuis!

Bij de links over België*

Hierboven vind u links van de Belgische publieke omroep V.R.T. Deze zenders zijn in de grensstreek met België gratis via DVB-T te krijgen. Eén en Canvas zijn ook via Digitenne abonnement in heel Nederland via de ether te krijgen en de diverse kabelnetten. De zender Eén+ is opgeheven t.b.v. het nieuwe derde net (Ketnet is apart gaan zenden). I.v.m. afspraken rondom het derde net is ook Ketnet+/Canvas+ stopgezet.
In België zijn de Belgische commercielen, v.a. 1 juli middels abonnement bij Telenet te krijgen, dus in Nederland niet via DVB-T te krijgen en derhalve ook niet in Nederland te ontvangen. Die zijn hier dus niet vermeld.

Bij de links onder Providers**

Rekam en Caiway zijn actief op een gezamenlijk kabelnet echter met verschillende digitale pakketten. Beiden bieden geen analoge tv-kanalen.
Meer info over beleid en waar de diverse providers actief zijn kunt u vinden op digitale kabeltelevisie.

Sportevenementen zomer 2018

Formule 1 tot en met 23 november

%d bloggers liken dit: