Home » iptv » Sport1 komt met autosportkanaal

Sport1 komt met autosportkanaal

Categorieën

Archieven

Nu de jonge Max Verstappen zijn schreden heeft gezet in de Formule 1 vindt Sport1 het tijd voor een speciaal kanaal. Met ingang van 1 mei introduceert men Sport1 Racing. Op dit 24-uurs kanaal zullen autosportliefhebbers zeer aan hun trekken komen. Het kanaal Sport1 tennis wordt hiervoor opgeofferd.

Het kanaal wordt op 1 mei feestelijk geopend met Max Verstappen. Hij zal acte de présence geven in Utrecht. Daar organiseert men de Sport1 racedag.

Sport1 Racing is bij alle providers beschikbaar waar nu het tenniskanaal is. Bij Ziggo: 404 en bij KPN, XS4ALL en Telfort op nr. 236. Dit kanaal is bij alle providers alleen in SD beschikbaar.

Meer info: persbericht Sport1.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

Je reageert onder je WordPress.com account.Log uit / Bijwerken )

Je reageert onder je Twitter account.Log uit / Bijwerken )

Je reageert onder je Facebook account.Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Let op de datum van een bericht!

U bent nu op de pagina met een individueel bericht. Om te voorkomen dat u (al te) oude informatie leest die misschien wel is achterhaald verzoek ik u wel op de datum van het bericht te letten.

Op de inhoud van berichten kan geen rechten ontleend worden.

#Blijf gezond; werk thuis!

Bij de links over België*

Hierboven vind u links van de Belgische publieke omroep V.R.T. Deze zenders zijn in de grensstreek met België gratis via DVB-T te krijgen. Eén en Canvas zijn ook via Digitenne abonnement in heel Nederland via de ether te krijgen en de diverse kabelnetten. De zender Eén+ is opgeheven t.b.v. het nieuwe derde net (Ketnet is apart gaan zenden). I.v.m. afspraken rondom het derde net is ook Ketnet+/Canvas+ stopgezet.
In België zijn de Belgische commercielen, v.a. 1 juli middels abonnement bij Telenet te krijgen, dus in Nederland niet via DVB-T te krijgen en derhalve ook niet in Nederland te ontvangen. Die zijn hier dus niet vermeld.

Bij de links onder Providers**

Rekam en Caiway zijn actief op een gezamenlijk kabelnet echter met verschillende digitale pakketten. Beiden bieden geen analoge tv-kanalen.
Meer info over beleid en waar de diverse providers actief zijn kunt u vinden op digitale kabeltelevisie.

Sportevenementen zomer 2018

Formule 1 tot en met 23 november

%d bloggers liken dit: