Home » Nieuws » Herdenking Mandela live uitgezonden via NPO 1

Herdenking Mandela live uitgezonden via NPO 1

Categorieën

Archieven

Vandaag, dinsdag, wordt de herdenkingsdienst voor Nelson Mandela, live uitgezonden via Nederland 1. Dit wordt verzorgt door de NOS. Rik van de Westelaken verzorgt commentaar. De uitzending begint om 9:55 uur.

Een groot aantal staatshoofden en regeringsleiders komen naar deze dienst. Onder meer onze koning Willem-Alexander en premier Mark Rutte.

De begrafenis van Mandela is zondag 15 december in zijn geboortedorp Qunu. Hij had de wens bij zijn familie, waaronder de drie kinderen van hem die eerder gestorven zijn, begraven te worden. Wie namens Nederland bij de begrafenis zullen zijn is nog niet bekend.

Bron: totaaltv.nl.

Zie op nos.nl het overzicht van de activiteiten rond de herdenking van Mandela in Zuid-Afrika.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

Je reageert onder je WordPress.com account.Log uit / Bijwerken )

Je reageert onder je Twitter account.Log uit / Bijwerken )

Je reageert onder je Facebook account.Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Let op de datum van een bericht!

U bent nu op de pagina met een individueel bericht. Om te voorkomen dat u (al te) oude informatie leest die misschien wel is achterhaald verzoek ik u wel op de datum van het bericht te letten.

Op de inhoud van berichten kan geen rechten ontleend worden.

#Blijf gezond; werk thuis!

Bij de links over België*

Hierboven vind u links van de Belgische publieke omroep V.R.T. Deze zenders zijn in de grensstreek met België gratis via DVB-T te krijgen. Eén en Canvas zijn ook via Digitenne abonnement in heel Nederland via de ether te krijgen en de diverse kabelnetten. De zender Eén+ is opgeheven t.b.v. het nieuwe derde net (Ketnet is apart gaan zenden). I.v.m. afspraken rondom het derde net is ook Ketnet+/Canvas+ stopgezet.
In België zijn de Belgische commercielen, v.a. 1 juli middels abonnement bij Telenet te krijgen, dus in Nederland niet via DVB-T te krijgen en derhalve ook niet in Nederland te ontvangen. Die zijn hier dus niet vermeld.

Bij de links onder Providers**

Rekam en Caiway zijn actief op een gezamenlijk kabelnet echter met verschillende digitale pakketten. Beiden bieden geen analoge tv-kanalen.
Meer info over beleid en waar de diverse providers actief zijn kunt u vinden op digitale kabeltelevisie.

Sportevenementen zomer 2018

Formule 1 tot en met 23 november

%d bloggers liken dit: