Home » Digitenne » Wijzigingen Digitenne

Wijzigingen Digitenne

Categorieën

Archieven

AT5 via Digitenne verhuist!

Vanaf 1 oktober 2007 zal AT5 dagelijks van 18:00 tot 01:00 te zien zijn op kanaal 24 van Digitenne.

Op kanaal 24 worden naast AT5 ook deEredivisiewedstrijden via Tele2 Voetbal 1 en Nostalgienet uitgezonden.Als er in het weekend voetbalwedstrijden worden uitgezonden, zal de AT5programmering hier voor wijken. AT5 zal gewoon via het standaardabonnement van Digitenne te ontvangen zijn. Dit in tegenstelling tot deEredivisiewedstrijden, waar een extra abonnement voor nodig is.

Comedy Central via Digitenne

 

Op 1 oktober doet Comedy Central zijn intredenin het zenderpakket van Digitenne. Op kanaal 13 zal vanaf dan ComedyCentral dagelijks te zien zijn vanaf 20:00u.

Overdag blijft op kanaal 13 Nickelodeon beschikbaar en wordt zelfs verlengd tot 20:00u.

Digitenne abonnees hoeven niets te veranderen aan deinstellingen van de digitale TV ontvanger om Comedy Central en AT5vanaf 1 oktober te kunnen ontvangen op respectievelijk kanaal 13 enkanaal 24. Alleen indien men de naamgeving van de zenders wilcorrigeren dient men alle zenders te verwijderen en opnieuw eenzenderscan uit te voeren (Selecteer hiervoor altijd Automatisch Zenders Zoeken binnen het installatie menu).


2 reacties

 1. t kogelman schreef:

  ik heb een telfort abbonnement afgesloten dan zou de digitenne gratis zijn m,aar tot op heden betaal ik er nog steeds voor hoe kan dat

  • petergv schreef:

   Heeft u het Digitenne abonnement bij Digitenne/KPN wel opgezegd? Dat doet Telfort niet voor u. Als het goed is heeft u nu smartcards via Telfort ipv de kpn-smartcards voor digitenne.
   Met Telfort heeft u op ten minste 1 toestel interactieve tv. LET OP: Digitenne is alleen gratis als u GEEN glasvezelaansluiting heeft. Dus als u int. tv via koper kijkt, heeft u recht op 1 gratis abonnement op Digitenne.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

Je reageert onder je WordPress.com account.Log uit / Bijwerken )

Je reageert onder je Twitter account.Log uit / Bijwerken )

Je reageert onder je Facebook account.Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Let op de datum van een bericht!

U bent nu op de pagina met een individueel bericht. Om te voorkomen dat u (al te) oude informatie leest die misschien wel is achterhaald verzoek ik u wel op de datum van het bericht te letten.

Op de inhoud van berichten kan geen rechten ontleend worden.

#Blijf gezond; werk thuis!

Bij de links over België*

Hierboven vind u links van de Belgische publieke omroep V.R.T. Deze zenders zijn in de grensstreek met België gratis via DVB-T te krijgen. Eén en Canvas zijn ook via Digitenne abonnement in heel Nederland via de ether te krijgen en de diverse kabelnetten. De zender Eén+ is opgeheven t.b.v. het nieuwe derde net (Ketnet is apart gaan zenden). I.v.m. afspraken rondom het derde net is ook Ketnet+/Canvas+ stopgezet.
In België zijn de Belgische commercielen, v.a. 1 juli middels abonnement bij Telenet te krijgen, dus in Nederland niet via DVB-T te krijgen en derhalve ook niet in Nederland te ontvangen. Die zijn hier dus niet vermeld.

Bij de links onder Providers**

Rekam en Caiway zijn actief op een gezamenlijk kabelnet echter met verschillende digitale pakketten. Beiden bieden geen analoge tv-kanalen.
Meer info over beleid en waar de diverse providers actief zijn kunt u vinden op digitale kabeltelevisie.

Sportevenementen zomer 2018

Formule 1 tot en met 23 november

%d bloggers liken dit: