Home » Algemeen » Viaplay Xtra kanaal i.i.g. nog hele seizoen

Viaplay Xtra kanaal i.i.g. nog hele seizoen

Categorieën

Archieven

Het Viaplay Xtra kanaal, waarop vrije training 3, de kwalificatie en de race te zien zijn, gaat in ieder geval nog dit jaar door tot einde seizoen. Dat zijn de providers met Viaplay overeen gekomen.

Men kan bij deze providers het abonnement op Viaplay via de providerfactuur nemen: Ziggo, KPN, T-mobile, Caiway en Delta.

Kijkers kunnen over dit kanaal beschikken indien ze het Viaplay abonnement via de factuur van hun provider betalen. Het betreft hierbij Ziggo (200), KPN (225), T-mobile (140), Caiway (200) en Delta (200). Je kunt alleen live kijken. Dat je het kan opnemen wil Viaplay niet.

Op Viaplay Xtra is alleen Formule 1 te zien. Voor al het overige aanbod aan sport, films en series dien je de app in bv je smart-tv, tablet of telefoon te gebruiken. Indien je geen smart-tv hebt of deze is te oud dan kun je Chromecast gebruiken.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

Je reageert onder je WordPress.com account.Log uit / Bijwerken )

Je reageert onder je Twitter account.Log uit / Bijwerken )

Je reageert onder je Facebook account.Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Let op de datum van een bericht!

U bent nu op de pagina met een individueel bericht. Om te voorkomen dat u (al te) oude informatie leest die misschien wel is achterhaald verzoek ik u wel op de datum van het bericht te letten.

Op de inhoud van berichten kan geen rechten ontleend worden.

#Blijf gezond; werk thuis!

Bij de links over België*

Hierboven vind u links van de Belgische publieke omroep V.R.T. Deze zenders zijn in de grensstreek met België gratis via DVB-T te krijgen. Eén en Canvas zijn ook via Digitenne abonnement in heel Nederland via de ether te krijgen en de diverse kabelnetten. De zender Eén+ is opgeheven t.b.v. het nieuwe derde net (Ketnet is apart gaan zenden). I.v.m. afspraken rondom het derde net is ook Ketnet+/Canvas+ stopgezet.
In België zijn de Belgische commercielen, v.a. 1 juli middels abonnement bij Telenet te krijgen, dus in Nederland niet via DVB-T te krijgen en derhalve ook niet in Nederland te ontvangen. Die zijn hier dus niet vermeld.

Bij de links onder Providers**

Rekam en Caiway zijn actief op een gezamenlijk kabelnet echter met verschillende digitale pakketten. Beiden bieden geen analoge tv-kanalen.
Meer info over beleid en waar de diverse providers actief zijn kunt u vinden op digitale kabeltelevisie.

Sportevenementen zomer 2018

Formule 1 tot en met 23 november

%d bloggers liken dit: