Home » Analoog FM en TV » Delta (Zeeland) komt met minidecoder als alternatief voor FM en analoge TV

Delta (Zeeland) komt met minidecoder als alternatief voor FM en analoge TV

Categorieën

Archieven

In mei van dit jaar gaat kabelbedrijf Delta de doorgifte van analoge TV en radio-zenders (FM) deels stopzetten. De rest gaat per 20 augustus definitief uit. Zie de infopagina van Delta onderaan dit bericht.

Op de website biedt het bedrijf alternatieven. Zo komt er binnenkort een minidecoder (van HUMAX; hier kan geen smartcard in; € 39,95) waarmee je het ongecodeerde tv aanbod (33 zenders) en radio-aanbod (40 zenders) kunt krijgen. Verder zijn er voor de FM nog deze opties als je geen digitaal abonnement hebt.
Je kunt, ook bij Delta, een FM-lintantenne kopen. Deze is bij electronica zaken echter wel 25 % goedkoper dan bij Delta. Let er op dat je deze niet als T ophangt maar |- verticaal. Dit geldt ook voor de dipool-antenne. Ook zijn er sprietantenne’s te koop met coax; deze kan achterin een FM-tuner of receiver. Maar hiervoor moet je niet te ver van een zender zitten.
Overige alternatieven voor de radio zijn nog DAB+ en via internet (bv met een internetradio).

Meer info op de site van Delta: https://www.delta.nl/allemaaldigitaal.

(bericht bewerkt: 21-3-2018; 19:20 uur)


1 reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

Je reageert onder je WordPress.com account.Log uit / Bijwerken )

Je reageert onder je Twitter account.Log uit / Bijwerken )

Je reageert onder je Facebook account.Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Let op de datum van een bericht!

U bent nu op de pagina met een individueel bericht. Om te voorkomen dat u (al te) oude informatie leest die misschien wel is achterhaald verzoek ik u wel op de datum van het bericht te letten.

Op de inhoud van berichten kan geen rechten ontleend worden.

#Blijf gezond; werk thuis!

Bij de links over België*

Hierboven vind u links van de Belgische publieke omroep V.R.T. Deze zenders zijn in de grensstreek met België gratis via DVB-T te krijgen. Eén en Canvas zijn ook via Digitenne abonnement in heel Nederland via de ether te krijgen en de diverse kabelnetten. De zender Eén+ is opgeheven t.b.v. het nieuwe derde net (Ketnet is apart gaan zenden). I.v.m. afspraken rondom het derde net is ook Ketnet+/Canvas+ stopgezet.
In België zijn de Belgische commercielen, v.a. 1 juli middels abonnement bij Telenet te krijgen, dus in Nederland niet via DVB-T te krijgen en derhalve ook niet in Nederland te ontvangen. Die zijn hier dus niet vermeld.

Bij de links onder Providers**

Rekam en Caiway zijn actief op een gezamenlijk kabelnet echter met verschillende digitale pakketten. Beiden bieden geen analoge tv-kanalen.
Meer info over beleid en waar de diverse providers actief zijn kunt u vinden op digitale kabeltelevisie.

Sportevenementen zomer 2018

Formule 1 tot en met 23 november

%d bloggers liken dit: