Home » kabeltelevisie » Ziggo: per 3 april geen RTL gemist/vooruitkijken meer

Ziggo: per 3 april geen RTL gemist/vooruitkijken meer

Categorieën

Archieven

Na KPN gaat ook bij Ziggo deze mogelijkheid verdwijnen. RTL XL wordt verwijderd uit het Ziggo on demand menu. Ook bij Ziggo kun je straks de programma’s van RTL alleen nog terugkijken via de tv-gids onder de naam Replay. KPN biedt exact hetzelfde aan onder een andere naam: Terugkijken via de gids.

Replay wordt bij Ziggo echter, i.t.t. Terugkijken v.d. gids van KPN, niet op alle typen ontvangers aangeboden. Met Humax en Cisco ontvangers is dit niet mogelijk. Deze gebruikers kunnen straks dus geen programma’s van RTL4, RTL5, RTL7, RTL8 en RTLZ terugkijken indien gemist.

Bron: website Ziggo

RTL stopt per 3 april 2018 met RTL Gemist en Vooruitkijken. Programma’s kun je nog wel terugkijken via “Gids & Replay” op de Mediabox of via “TV Gids & Replay TV” in de Ziggo GO app


1 reactie

  1. […] gaat stoppen met de ondersteuning van deze boxen bij Ziggo. RTL (RTLXL) heeft dat 3 april 2018 al gedaan. Na 31 mei is het ook voor de Talpa zendergroep afgelopen met deze […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

Je reageert onder je WordPress.com account.Log uit / Bijwerken )

Je reageert onder je Twitter account.Log uit / Bijwerken )

Je reageert onder je Facebook account.Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Let op de datum van een bericht!

U bent nu op de pagina met een individueel bericht. Om te voorkomen dat u (al te) oude informatie leest die misschien wel is achterhaald verzoek ik u wel op de datum van het bericht te letten.

Op de inhoud van berichten kan geen rechten ontleend worden.

#Blijf gezond; werk thuis!

Bij de links over België*

Hierboven vind u links van de Belgische publieke omroep V.R.T. Deze zenders zijn in de grensstreek met België gratis via DVB-T te krijgen. Eén en Canvas zijn ook via Digitenne abonnement in heel Nederland via de ether te krijgen en de diverse kabelnetten. De zender Eén+ is opgeheven t.b.v. het nieuwe derde net (Ketnet is apart gaan zenden). I.v.m. afspraken rondom het derde net is ook Ketnet+/Canvas+ stopgezet.
In België zijn de Belgische commercielen, v.a. 1 juli middels abonnement bij Telenet te krijgen, dus in Nederland niet via DVB-T te krijgen en derhalve ook niet in Nederland te ontvangen. Die zijn hier dus niet vermeld.

Bij de links onder Providers**

Rekam en Caiway zijn actief op een gezamenlijk kabelnet echter met verschillende digitale pakketten. Beiden bieden geen analoge tv-kanalen.
Meer info over beleid en waar de diverse providers actief zijn kunt u vinden op digitale kabeltelevisie.

Sportevenementen zomer 2018

Formule 1 tot en met 23 november

%d bloggers liken dit: