Home » Posts tagged 'Windows'

Tagarchief: Windows

Lek I.E. toch gedicht in XP?

Het lijkt erop dat het veiligheidslek in I.E. toch ook gedicht is op XP systemen. Ik had zojuist op mijn XP systeem (waar ik nog veel info en documenten op heb staan) een update. Dat is niet de eerste keer nadat XP niet meer ondersteund zou worden.

Lek internet explorer vanavond gedicht

Vanavond komt er een patch voor het grote beveiligingslek dat onlangs is ontdekt in internet explorer. Dat die ontdekking overigens zolang op zich liet wachten is een raadsel; het lek zit al in versie 6.

De betreffende update is vanaf vrijdagavond 19:00 uur voor iedereen beschikbaar. Als het goed is krijg je hem automatisch, tenzij je automatische updates (standaard aan) hebt uitgeschakeld.

Lees verder op Telegraaf.nl met nieuws over de update.

Lek in internet explorer

Er is een fors lek in internet explorer ontdekt. Het betreft alle versies die momenteel in gebruik zijn, dus ook die in XP. Als je XP nog gebruikt (…) dan is het sowieso niet meer aan te raden internet explorer te gebruiken. Dan kun je beter bijvoorbeeld Chrome of Firefox gebruiken, die worden, ook bij XP, nog gewoon geupdated.

Het gebruik van I.E. wordt momenteel ontraden, ook door Microsoft. Dus ook werken via I.E. 11 is kwetsbaar momenteel. Er wordt gewerkt aan een oplossing. Die komt er overigens niet voor de versie in Windows XP!!

Zie ook Telegraaf.nl .