Home » Posts tagged 'utopia'

Tagarchief: utopia

Laatste nieuwtjes

Er komt definitief einde aan Utopia

Utopia stopt definitief. SBS kondigt namelijk als ‘opvolger’ het reality-programma House of Talent. Ook een format van Talpa.

Zit je in de muziek en wil je carrière niet zo vlotten als jij zou willen dan krijg je als kandidaat in dit programma mogelijkheden. Hierbij wordt je met de camera gevolgd.

Meer over House of Talent is via broadcastmagazine te lezen.

De allerlaatste uitzending van Utopia is op vrijdag 1 juni. De bewoners zijn dan al ruim een week weg.

Utopia al v.a. maandag dubbele tijd

Begin november maakte John de Mol bekend dat per januari de uitzendtijd van Utopia verdubbeld zou worden. Zuur was de appel voor John toen een kleine 2 weken na die mededeling de gemeente Laren feitelijk de stekker er uit trok door het huurcontract van de grond niet te verlengen. Eind juni moet het worden opgeleverd en daardoor is per 1 juni de laatste uitzending.

Door deze ontwikkeling is nu besloten de uitzendtijd per direct te verdubbelen. Maandag al zal de uitzending van 19:00 tot 20:00 zal gaan duren (met 2 reclameblokken van ca. 7minuut30 elk erin).

Zo werd om 18:20 in Shownieuws bekend gemaakt. Zie ook show.nl .

Utopia gaat stoppen

Het TV-programma Utopia gaat noodgedwongen stoppen. De gemeente Laren wil het huurcontract van het terrein na 31 mei 2018 niet verlengen. Voor komend jaar is nu net aangekondigd dat de zendtijd verlengd gaat worden, zie Utopia krijgt meer zendtijd. Deze situatie gaat dus maar vijf maanden duren.
(bron)

Utopia krijgt meer zendtijd

Utopia wordt v.a. januari een uur (inclusief 2 reclameonderbrekingen 😉 ). Elke dag kijken er nog steeds ruim een half miljoen mensen naar. (bron: kijkonderzoek.nl).
In het nieuwe jaar dus dagelijks te zien tussen 19:00 en 20:00 uur.

Pup Arthur weg uit Utopia

Afgelopen weekend ontstond er opschudding toen op beelden van de livestream te zien was hoe Ivan het puppy eerst een slinger gaf aan zijn halsband, waarbij de pup hevig piepte. Daarna kreeg ie ook nog een duw met een been van Ivan. Het beestje kwam piepend op zijn rug terecht.

Na alle commotie, zoals de Utopianen in de krant en op internet konden lezen, kon Ivan in zijn ogen niet anders dan de pup weer over te dragen aan de fokker. Ivan had een zware dag want hij besloot dit kort na het vertrek van Nicole.

Rond 19:00 vanavond is Arthur opgehaald.

SBS 6 verlengt Utopia

SBS heeft besloten om nog een jaar door te gaan met Utopia. Het programma bindt dagelijks zo’n 700.000 kijkers aan de buis, euh het scherm. Het blijft in de vooravond om 19:30 uur.

Utopia begon op 31 december 2013, voor één jaar. Het wordt nu voor de tweede keer verlengd. Bij de eerste verlenging vonden wat wijzigingen plaats in het format. De belangrijkste was dat er niet meer 1 x per maand gestemd wordt wie op de schopstoel komt en dus ook niet meer 1 x per maand een nieuwe inwoner. Dit vindt sinds het tweede jaar (2015) 1 x per 2 maanden plaats. Voor volgend jaar wordt er niets aan het format gewijzigd.

Extra lange Utopia vanavond

Er is vandaag een extra lange aflevering van Utopia. Hierin de 500 dagen in Utopia kwis. De vragen zijn allemaal verzonnen door Giorgio. Hij is de enige bewoner die er vanaf de eerste dag, 31 december 2013, in zit. Het programma is van 19:30 tot 20:30 op SBS6.

Utopia: Mark kiest voor Gina

Afgelopen maandag hebben Mark en Gina voor het eerst hartstochtelijk gezoend. Het ziet er naar uit dat liefje Vanessa, inmiddels buiten de poort, het nakijken heeft. De zoen van Mark en Gina is te zien in de uitzending van woensdag. De uitzendingen lopen 2 dagen achter op de werkelijkheid i.v.m. keuze van de beelden en montage.

Bewoner Wilco heeft aangekondigt te vertrekken. Hij had al lange tijd geen zin meer in zijn bestaan in Utopia. Woensdag om 17:00 uur trekt Wilco de poort achter zich dicht.

Elzewieke moet Utopia verlaten

Lees hier verder ->

Utopia: Billy ook definitief vertrokken

Vandaag heeft ook Billy het Utopia-terrein, vrijwillig, verlaten. Zij zat al langere tijd niet helemaal lekker in haar vel in Utopia. Het gedwongen vertrek van Ruud, haar geliefde, heeft haar doen besluiten weg te gaan.

Voor zij vertrok lichtte zij haar beweegredenen toe in een centraal voor de hele groep.

Meer info –>

Ben toch benieuwd wat het vertrek van Ruud en Billy met de kijkcijfers gaat doen… Die liggen momenteel rond 830.000 per aflevering.

Ruud verlaat Utopia

Vandaag heeft Ruud het Utopiaterrein moeten verlaten. Hij was één van de genomineerden en werd aangewezen door Elzewieke om te vertrekken.

U kunt het moment donderdag zien in de uitzending van Utopia.

Zie hier hoe Ruud Utopia verliet.

Utopia gaat door (!) na 31 december

Talpa heeft besloten na 31 december door te gaan met Utopia. Dit is zojuist door John de Mol in Shownieuws bekend gemaakt. Het programma is succesvoller dan het eerst leek te worden. Diegenen die er 31 december nog in zitten mogen eruit zonder dat ze hun borg kwijt zijn. Maar dat hoeft niet. Ook is niet uitgesloten dat er oudgedienden terugkeren. De spelregels sluiten dat niet uit.

Utopia: Robin verlaat terrein

Nieuwkomer Marije heeft Robin aangewezen als diegene die het Utopia-terrein moet verlaten. Dit is morgen in de uitzending om half acht te zien. Daarmee heeft Utopia geen getrainde kapper meer. Dus waarschijnlijk… toedeledokie kapsalon. Want eerder stemden de bewoners haarstylist Marcel weg.

Bron .

Andrea moet Utopia verlaten

Nieuwkomer Dennis, die mocht blijven van de bewoners, heeft van de genomineerden Andrea aangewezen als diegene die het terrein vanavond moet verlaten. De andere genomineerden, Ruud en Robin, haalden opgelucht adem. Ook Billy, die bang was haar geliefde kwijt te raken, was superblij met de beslissing van Dennis.

Nieuwe aannemer in Utopia na gedwongen vertrek Paul

Tijdens zijn bezoek aan Utopia, vrijdag, vertelde Paul de groep dat zijn medische problemen een terugkeer uitsluit. Er werd zeer emotioneel gereageerd door iedereen.

Er is direct een opvolger voor Paul gekomen. Aannemer Ron is aan Utopia toegevoegd. Hij heeft grootse (bouw)plannen in Utopia.

Zie ook Telegraaf.nl en Show.nl “Paul keert niet terug in Utopia”.