Home » Algemeen » Is na Tineke ook Johan weg bij radio Veronica?

Is na Tineke ook Johan weg bij radio Veronica?

Categorieën

Archieven

Zet ik na het tv kijken verwachtingsvol radio Veronica aan om 23:25. Heerlijk nog even de dag afsluiten met Muziek voor Volwassenen. Is het er niet!

Update 10-10; 12:11. Muziek voor Volwassenen blijkt ‘verbannen’ na het middernachtelijk uur. Jammer.

En zondag moest ik ook al m’n start met Danny Vera en weekend afsluiter Tineke missen.

Ik denk dat ik maar een ander ‘vast’ radio station ga zoeken. Want ’s middags tussen 16:00 en 18:00 vind ik er met die flauwe grappen en dat ‘gepest’ van Jordi ook al niks meer aan.

Via de FM ether komen jullie met de nieuwe frequentie hier ook al niet meer door op de radio binnen. Het is zwaar minder onder de nieuwe eigenaar.

Bye bye radio Veronica.

Sorry voor dit nogal persoonlijke bericht. Maar aan de luisteraar wordt tegenwoordig helemaal niet meer gedacht. Jammer.


2 reacties

  1. Joost Visser schreef:

    Beste lezer(es), ik las dat ’t programma van Johan met ’n uur verzet is want dan begint ’t om 0.00. Vandaar.

    Vriendelijke groeten.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Let op de datum van een bericht!

U bent nu op de pagina met een individueel bericht. Om te voorkomen dat u (al te) oude informatie leest die misschien wel is achterhaald verzoek ik u wel op de datum van het bericht te letten.

Op de inhoud van berichten kan geen rechten ontleend worden.

Bij de links over België*

Hierboven vind u links van de Belgische publieke omroep V.R.T. Deze zenders zijn in de grensstreek met België gratis via DVB-T te krijgen. Eén en Canvas zijn ook via Digitenne abonnement in heel Nederland via de ether te krijgen en de diverse kabelnetten. De zender Eén+ is opgeheven t.b.v. het nieuwe derde net (Ketnet is apart gaan zenden). I.v.m. afspraken rondom het derde net is ook Ketnet+/Canvas+ stopgezet.
In België zijn de Belgische commercielen, v.a. 1 juli middels abonnement bij Telenet te krijgen, dus in Nederland niet via DVB-T te krijgen en derhalve ook niet in Nederland te ontvangen. Die zijn hier dus niet vermeld.

Bij de links onder Providers**

Rekam en Caiway zijn actief op een gezamenlijk kabelnet echter met verschillende digitale pakketten. Beiden bieden geen analoge tv-kanalen.
Meer info over beleid en waar de diverse providers actief zijn kunt u vinden op digitale kabeltelevisie.

Sportevenementen zomer 2018

Formule 1 tot en met 23 november

%d bloggers liken dit: