Home » Nieuws » Philips stopt met televisies

Philips stopt met televisies

Categorieën

Archieven

Alleen blijft wel de merknaam Philips op toekomstige tv’s. Dit is de uitkomst van onderhandelingen met het Chinese TP Vision, die al 70 % van de televisietak van Philips had. De overige 30 gaan nu ook over naar TPV.

Voor de overname van de 30 % krijgt Philips van TPV enkele tientallen miljoenen. De licentie voor de naam Philips gaat TPV 20 miljoen € per jaar kosten.

Ik denk dat Philips blij is dat deze deal wel gelukt is. De eerdere verkoop van de audio aan het Japanse Funai is op een mislukking uitgelopen, zie deze berichten.

Philips zoekt nog een partner voor de overname van de audio. Voorlopig doet het bedrijf het weer (even) zelf. De tak is daarvoor wel verzelfstandigd.

Zie ook Totaaltv.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

Je reageert onder je WordPress.com account.Log uit / Bijwerken )

Je reageert onder je Twitter account.Log uit / Bijwerken )

Je reageert onder je Facebook account.Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Let op de datum van een bericht!

U bent nu op de pagina met een individueel bericht. Om te voorkomen dat u (al te) oude informatie leest die misschien wel is achterhaald verzoek ik u wel op de datum van het bericht te letten.

Op de inhoud van berichten kan geen rechten ontleend worden.

#Blijf gezond; werk thuis!

Bij de links over België*

Hierboven vind u links van de Belgische publieke omroep V.R.T. Deze zenders zijn in de grensstreek met België gratis via DVB-T te krijgen. Eén en Canvas zijn ook via Digitenne abonnement in heel Nederland via de ether te krijgen en de diverse kabelnetten. De zender Eén+ is opgeheven t.b.v. het nieuwe derde net (Ketnet is apart gaan zenden). I.v.m. afspraken rondom het derde net is ook Ketnet+/Canvas+ stopgezet.
In België zijn de Belgische commercielen, v.a. 1 juli middels abonnement bij Telenet te krijgen, dus in Nederland niet via DVB-T te krijgen en derhalve ook niet in Nederland te ontvangen. Die zijn hier dus niet vermeld.

Bij de links onder Providers**

Rekam en Caiway zijn actief op een gezamenlijk kabelnet echter met verschillende digitale pakketten. Beiden bieden geen analoge tv-kanalen.
Meer info over beleid en waar de diverse providers actief zijn kunt u vinden op digitale kabeltelevisie.

Sportevenementen zomer 2018

Formule 1 tot en met 23 november

%d bloggers liken dit: