Home » Zenderindeling Tele2

Zenderindeling Tele2

Pagina overzicht

Onderstaande herzien op 18 november 2018 (14:12)

Het HD aanbod is minder. Investigation Discovery, Cartoon Network, BBC World News, CNN, Eurosport, NGC, ARD, ZDF alleen SD.
Fox Sports is niet beschikbaar.

Zie het overzicht op de website van Tele2 door hier te klikken. Of ga direct naar de zenderlijst.

Diverse radiozenders, maar dan weer NIET die van de bbc.

Aanvullend tv-pakket:
Een greep: Investigation Discovery, Discovery Science, Discovery world, NPO 3 Extra, Nat Geo Wild, NostalgieNet, cbbc, Nick jr., Nick Toons, 101 tv, E! Entertaiment, rtl crime, mtv brand new, vh 1, journaal 24, politiek 24.

In aanvullende pakketten nog film1, Ziggo Sport Totaal.


4 reacties

 1. henk h uit ij schreef:

  en de herhaal serie’ s en programma’s dan KANSLOOS.
  ze zenden van narigheid de zelfde oude kutfilm drie keer achter mekaar uit in drie weken tijd …
  BAGGER

 2. Ad Janssen schreef:

  Ik heb Tele2, en ga nu over naar XS4ALL!
  Erg veel gezeik met de zender indeling die ik eerst zelf kon instellen, en sinds de invoering van het vernieuwde menu niet meer.

  Het wordt volgens Tele2 enkel maar overzichtelijker, mooier, gemakkelijker in het gebruik, maar met het behoud van alle vertrouwde functionaliteiten!

  Niets van deze mooie en dromerige verzinsels van Tele2 zijn waar.

  Juist het tegendeel, niet overzichtelijker, niet gemakkelijker, de zenders zijn echt niet meer in te delen zoals we gewend waren, het is een grote rotzooi door elkaar! De zogenaamde functionaliteiten die zo vertrouwd zijn/waren, daar is echt helemaal niets van over of waar!

  De beperkingen zijn echt alom, het zender aanbod, dat is ook niet je van het.
  Dan heb je bij de andere aanbieders/providers een groter zender aanbod. En voor dezelfde prijs maar wel weer een veel sneller internet, wat zeker 2 X zo snel is dan Tele2.
  Dus de keuze van ons was echt niet zo moeilijk, het leverde veel meer en voor dezelfde prijs als Tele2.

  Ook is Tele2 niet goed bereikbaar, waar men eerst alles kon doen via een simpele e-mail, moet dat nu via een virtueel iets, wat soms de simpelste vragen nog niet eens snapt!

  De aanbieder waar ik nu naar overstap, dat is de beste aanbieder/provider, met de minste storingen, en een veel betere service en bereikbaarheid!

  Ook is het een heel groot nadeel bij tele2 dat wanneer men over wil zappen naar een andere zender, dat is het zwarte beeld, wat een aantal seconden nodig heeft, voordat het werkelijke beeld tevoorschijn komt!

  Al met al, een verslechtering van alles wat Tele2 ons door de strot heeft geduwd!
  Waarom iets veranderen als de abonnees er zo tevreden over zijn.
  Nu lees ik steeds heel erg veel klachten van deze veranderingen op het forum van Tele2, velen zijn dus aan het overstappen en zijn dus echt boos op Tele2.

  Kort gezegd, dit had Tele2 echt veel beter anders kunnen doen, en eerst zeker weten dat alle klanten het een goed idee of een goed product vinden.

  Degenen die het zwaarst gedupeerd zijn, met deze verandering, dat zijn de oudere abonnees, die moeten nu ineens alles weten wat er allemaal mogelijk is met vreemde technieken, dat moet men de senioren echt niet aan willen doen.
  Dit soort zaken gebeurt nu dagelijks, en overal.
  Iedereen zou ineens een technische knobbel moeten hebben, en over al Know How van hebben, dat kan men, en dat moet men echt niet willen, en moeten verwachten van de mensen!

  • petergv schreef:

   Hoi, Ad. Bij XS4ALL (KPN systeem) is het ook niet mogelijk zelf je zenders in te delen. Je kunt wel een favorietenlijst maken, maar niet de zendernummering aanpassen. Ook kun je ze daardoor niet in een eigen volgorde plaatsen. Dat kan bijna alleen maar bij kabeltelevisie.

   XS4ALL heeft inderdaad wel een groter zenderaanbod. Alleen jammer dat de Duitse zenders niet in HD zijn bij KPN/XS4ALL/Telfort.

   De bereikbaarheid van XS4ALL is redelijk. Hun klantenservice is jammer genoeg alleen maa t/m zat bereikbaar tussen 8:00 en 22:00 en zondags niet. Dus als je zondags een probleem hebt … En een forum heeft XS4ALL niet.

   Ikzelf heb KPN. Die zijn 24/7 bereikbaar. En dagelijks via het forum waar ik ook zelf actief ben. Ikzelf geef zeer de voorkeur aan KPN (zelf). Ook met ervaringen van XS4ALL bij kennissen.

 3. Ben schreef:

  Ik had altijd Ziggo maar heb daar echt super veel gezeik mee gehad ( geen beeld geen internet dagelijks modem aan en uit geen wifi)
  Ben sinds enige tijd overgestapt op tele2 omdat iemand die ik ken dat ook had .
  Werkt goed geen problemen .
  Zou niets anders meer willen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

Je reageert onder je WordPress.com account.Log uit / Bijwerken )

Je reageert onder je Twitter account.Log uit / Bijwerken )

Je reageert onder je Facebook account.Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

#Blijf gezond; werk thuis!

Aan deze informatie kunnen geen rechten ontleend worden.

%d bloggers liken dit: