Home » Televisie » Nog veel problemen rond Netflix

Nog veel problemen rond Netflix

Categorieën

Archieven

Sinds de daadwerkelijke start van On Demand videodienst Netflix in Nederland blijken er nog veel problemen te zijn. Zo zijn er geen apps beschikbaar voor Philips en Sony televisies. Alleen de 2013 (!) modellen van Philips hebben de mogelijkheid wel. Bij schrijver dezes staat echter een 2012 model, en daar is nog (?) geen app beschikbaar. En films op de pc kijken vind ik persoonlijk niks.

Via apparaten met Android besturing is Netflix wel beschikbaar. Maar ook dat gaat niet altijd even goed. Zo wordt de beeldkwaliteit negatief beïnvloed bij gebruik van de Androidstick.

Een apparaat dat wel Netflix via een app kan gebruiken blijkt de xbox te zijn. Wie deze in huis heeft kan dan films en series gewoon via de tv bekijken. Het kan ook met een mediaspeler voor streaming media. Een goede keus (prijs/kwaliteit) is de WD TV live. Deze Western Digital TV (settopbox !) is rond € 80 te verkrijgen bij o.a. Mediamarkt, Bol.com e.a.

U kunt voor net geen 8 Euro een maandabonnement nemen op Netflix. Daarmee kijkt u onbeperkt films en series uit hun aanbod. Deze zijn ondertiteld.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

Je reageert onder je WordPress.com account.Log uit / Bijwerken )

Je reageert onder je Twitter account.Log uit / Bijwerken )

Je reageert onder je Facebook account.Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Let op de datum van een bericht!

U bent nu op de pagina met een individueel bericht. Om te voorkomen dat u (al te) oude informatie leest die misschien wel is achterhaald verzoek ik u wel op de datum van het bericht te letten.

Op de inhoud van berichten kan geen rechten ontleend worden.

#Blijf gezond; werk thuis!

Bij de links over België*

Hierboven vind u links van de Belgische publieke omroep V.R.T. Deze zenders zijn in de grensstreek met België gratis via DVB-T te krijgen. Eén en Canvas zijn ook via Digitenne abonnement in heel Nederland via de ether te krijgen en de diverse kabelnetten. De zender Eén+ is opgeheven t.b.v. het nieuwe derde net (Ketnet is apart gaan zenden). I.v.m. afspraken rondom het derde net is ook Ketnet+/Canvas+ stopgezet.
In België zijn de Belgische commercielen, v.a. 1 juli middels abonnement bij Telenet te krijgen, dus in Nederland niet via DVB-T te krijgen en derhalve ook niet in Nederland te ontvangen. Die zijn hier dus niet vermeld.

Bij de links onder Providers**

Rekam en Caiway zijn actief op een gezamenlijk kabelnet echter met verschillende digitale pakketten. Beiden bieden geen analoge tv-kanalen.
Meer info over beleid en waar de diverse providers actief zijn kunt u vinden op digitale kabeltelevisie.

Sportevenementen zomer 2018

Formule 1 tot en met 23 november

%d bloggers liken dit: