Home » Posts tagged 'film1'

Tagarchief: film1

Oscaruitreiking Film1 ook voor niet-abonnees

De uitzending van de Oscaruitreiking op 2 / 3 maart via Film1 is ook voor digitale kijkers die geen abonnement op de zender hebben te bekijken.

Door het tijdsverschil is de uitzending overigens wel in de nachtelijke uren. Van af 23:00 uur 2 maart is de uitzending ook voor niet-abonnees te bekijken. Daarvoor zendt Film1 Première Oscarwinnende films uit het verleden uit.

Meer info via Film1.nl.

Film1 komt bij KPN

Per 1 oktober voegt KPN Film1 aan het pakket van interactieve tv toe, zo weet Totaal TV te melden.  Hierdoor kunnen ook klanten van XS4ALL EN TELFORT Film1 nemen (volgens de site van Film1). Sport1 maakte al onderdeel uit van het aanbod van KPN.

Dit was een lang gekoesterde wens van veel abonnees van KPN. Vooral diegenen die van kabel overgestapt waren en geen Film1 meer konden krijgen. De onderhandelingen hebben enkele maanden geduurd.

Alle 5 de kanalen zijn in SD beschikbaar waarvan 3 ook in HD (Premiere, Action en Spotlight). Je vindt ze, indien je je abonneert op Film1 bij KPN, van af nummer 240 t/m 246.

Verder krijgt men gratis beschikking over Film1 on demand. Je kunt dan zelf uit een selectie films kiezen op het moment dat je die wilt gaan zien.

Het Film1 pakket gaat bij KPN € 15,– per maand kosten inclusief On demand.
De eerste twee maanden van je Film1 abonnement zijn gratis.

Je kunt het abonnement inschakelen via je instellingen bij Mijn KPN op de website. Bij Mijn Pakketten in het menu van de ontvanger kom ik het (nog?) niet tegen. Verder kun je het natuurlijk ook aanvragen/laten activeren via de klantenservice. Via koper bel je (gratis) 0900-0402 en via glasvezel 0900-0404.
Voor meer informatie over Film1 bij kpn: http://www.kpn.com/prive/tv/al-kpn-televisie-klant/film1.htm .

De website van Film1 is nog niet aangepast op de pagina met leveranciers. Daar wordt kpn NOG niet vermeld.

KPN Extra magazine oktober 2013.

Nieuwe opzet Film 1

De  4 kanalen van Film1 zijn in een nieuw jasje gestoken. Niet meer Fim 1.1 t.e.m. Film 1.4 maar voortaan Film 1 Première, Film 1 Action, Film 1 Family en Film 1 Festival. Film 1 Première is ook in HD beschikbaar.

Bovenstaande geschreven 8 maart 2011. Film1 heeft anno 2013 vijf kanalen. De aanbieder dient tenminste Film1 Premiere in HD aan te bieden.
(Bericht, enigszins, herzien op 7 oktober 2013.)