Home » Algemeen » Ziggo stopt deels met SD doorgifte

Ziggo stopt deels met SD doorgifte

Categorieën

Archieven

Ziggo heeft bekend gemaakt dat ze gaan stoppen met de doorgifte van een deel van de SD zenders als er ook een HD versie is. Dit betreft zenders die vaak uitsluitend HD worden bekeken, zoals Film1 en Ziggo Sport.
In maart zijn de kanalen van Film1 en Ziggo Sport select, voetbal, Golf en Racing (die 2 laatsten worden ook HD) alleen nog met een HD ontvanger te bekijken. In de toekomst zullen meer SD versies verdwijnen. Behalve natuurlijk van die zenders die alleen SD te krijgen zijn met het ongecodeerde pakket (netwerk 4444). Die blijven natuurlijk.
(bron)

p.s. de SD versies van Film1 zitten nu nog op 954, 955, 956, 957, 980.
SD versies Ziggo Sport nu nog: 966, 967, 993, 994.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

Je reageert onder je WordPress.com account.Log uit / Bijwerken )

Je reageert onder je Twitter account.Log uit / Bijwerken )

Je reageert onder je Facebook account.Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Let op de datum van een bericht!

U bent nu op de pagina met een individueel bericht. Om te voorkomen dat u (al te) oude informatie leest die misschien wel is achterhaald verzoek ik u wel op de datum van het bericht te letten.

Op de inhoud van berichten kan geen rechten ontleend worden.

#Blijf gezond; werk thuis!

Bij de links over België*

Hierboven vind u links van de Belgische publieke omroep V.R.T. Deze zenders zijn in de grensstreek met België gratis via DVB-T te krijgen. Eén en Canvas zijn ook via Digitenne abonnement in heel Nederland via de ether te krijgen en de diverse kabelnetten. De zender Eén+ is opgeheven t.b.v. het nieuwe derde net (Ketnet is apart gaan zenden). I.v.m. afspraken rondom het derde net is ook Ketnet+/Canvas+ stopgezet.
In België zijn de Belgische commercielen, v.a. 1 juli middels abonnement bij Telenet te krijgen, dus in Nederland niet via DVB-T te krijgen en derhalve ook niet in Nederland te ontvangen. Die zijn hier dus niet vermeld.

Bij de links onder Providers**

Rekam en Caiway zijn actief op een gezamenlijk kabelnet echter met verschillende digitale pakketten. Beiden bieden geen analoge tv-kanalen.
Meer info over beleid en waar de diverse providers actief zijn kunt u vinden op digitale kabeltelevisie.

Sportevenementen zomer 2018

Formule 1 tot en met 23 november

%d bloggers liken dit: