Home » Uncategorized » KPN: iConcerts en Xite ook on demand

KPN: iConcerts en Xite ook on demand

Categorieën

Archieven

Gebruikers van het pluspakket bij kpn hebben sinds 24 januari o.a. de zenders iconcerts en xite erbij. Minder bekend, want lastig te vinden, is dat deze ook “on demand” te vinden zijn via het menu. Klik dan menu -> videotheek -> Specials en Acties -> muziek. Daar zult u ze vinden. Het aanbod is gratis (bij gebruik van het pluspakket).

Ook zenders als mtv, Discovery, Red bull, Nickelodeon en ABC-TV bieden een on demand aanbod aan bij KPN. Via videotheek -> TV en Series. Ook het aanbod van genoemde zenders is gratis (bij gebruik van het pluspakket).


2 reacties

  1. t schreef:

    word die lijst ook een x vernieuwd of moet ik altijd naar het zelfde luisteren?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

Je reageert onder je WordPress.com account.Log uit / Bijwerken )

Je reageert onder je Twitter account.Log uit / Bijwerken )

Je reageert onder je Facebook account.Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Let op de datum van een bericht!

U bent nu op de pagina met een individueel bericht. Om te voorkomen dat u (al te) oude informatie leest die misschien wel is achterhaald verzoek ik u wel op de datum van het bericht te letten.

Op de inhoud van berichten kan geen rechten ontleend worden.

#Blijf gezond; werk thuis!

Bij de links over België*

Hierboven vind u links van de Belgische publieke omroep V.R.T. Deze zenders zijn in de grensstreek met België gratis via DVB-T te krijgen. Eén en Canvas zijn ook via Digitenne abonnement in heel Nederland via de ether te krijgen en de diverse kabelnetten. De zender Eén+ is opgeheven t.b.v. het nieuwe derde net (Ketnet is apart gaan zenden). I.v.m. afspraken rondom het derde net is ook Ketnet+/Canvas+ stopgezet.
In België zijn de Belgische commercielen, v.a. 1 juli middels abonnement bij Telenet te krijgen, dus in Nederland niet via DVB-T te krijgen en derhalve ook niet in Nederland te ontvangen. Die zijn hier dus niet vermeld.

Bij de links onder Providers**

Rekam en Caiway zijn actief op een gezamenlijk kabelnet echter met verschillende digitale pakketten. Beiden bieden geen analoge tv-kanalen.
Meer info over beleid en waar de diverse providers actief zijn kunt u vinden op digitale kabeltelevisie.

Sportevenementen zomer 2018

Formule 1 tot en met 23 november

%d bloggers liken dit: