Home » Nieuws » VAHON moet zendmasten verwijderen

VAHON moet zendmasten verwijderen

Categorieën

Archieven

De Raad van State heeft bepaald dat omroep VAHON haar zendmasten in de gemeente Leidschendam – Voorburg dient te verwijderen. Volgens de RvS zijn deze illegaal. VAHON legt zich neer bij deze uitspraak, maar vraagt Leidschendam wel om even te wachten tot elders nieuwe masten zijn geplaatst. Dit kan op redelijke termijn zijn, omdat dit mogelijk in Den Haag kan. Er wordt nog gewacht op een bouwvergunning.

VAHON is een Hindoestaanse omroep in de regio Den Haag. Zij zenden uit via de kabel, internet, maar mogen ook via AM, in de ether dus, uitzenden. Voor AM zijn twee masten nodig voor de daartussen gespannen horizontale T-antenne.

Zie ook: Zendmasten VAHON doorn in oog gemeente Leidschendam .

Foto’s van de zendmasten, zie radiovisie.eu.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

Je reageert onder je WordPress.com account.Log uit / Bijwerken )

Je reageert onder je Twitter account.Log uit / Bijwerken )

Je reageert onder je Facebook account.Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Let op de datum van een bericht!

U bent nu op de pagina met een individueel bericht. Om te voorkomen dat u (al te) oude informatie leest die misschien wel is achterhaald verzoek ik u wel op de datum van het bericht te letten.

Op de inhoud van berichten kan geen rechten ontleend worden.

#Blijf gezond; werk thuis!

Bij de links over België*

Hierboven vind u links van de Belgische publieke omroep V.R.T. Deze zenders zijn in de grensstreek met België gratis via DVB-T te krijgen. Eén en Canvas zijn ook via Digitenne abonnement in heel Nederland via de ether te krijgen en de diverse kabelnetten. De zender Eén+ is opgeheven t.b.v. het nieuwe derde net (Ketnet is apart gaan zenden). I.v.m. afspraken rondom het derde net is ook Ketnet+/Canvas+ stopgezet.
In België zijn de Belgische commercielen, v.a. 1 juli middels abonnement bij Telenet te krijgen, dus in Nederland niet via DVB-T te krijgen en derhalve ook niet in Nederland te ontvangen. Die zijn hier dus niet vermeld.

Bij de links onder Providers**

Rekam en Caiway zijn actief op een gezamenlijk kabelnet echter met verschillende digitale pakketten. Beiden bieden geen analoge tv-kanalen.
Meer info over beleid en waar de diverse providers actief zijn kunt u vinden op digitale kabeltelevisie.

Sportevenementen zomer 2018

Formule 1 tot en met 23 november

%d bloggers liken dit: