Home » Algemeen » NPO 1 UHD online bij KPN en Ziggo

NPO 1 UHD online bij KPN en Ziggo

Categorieën

Archieven

De NOS gaat de wedstrijden via NPO 1 ook in UHD kwaliteit uitzenden. Dit is geen 4k maar wel een veel betere en optimale HD kwaliteit. Met 1080p HEVC met HDR techniek bij 15,5 Mb/s. (standaard HD, EBU norm, is 1080i H.264, 12,5 Mb/s)

Vandaag heeft kpn het NPO 1 UHD kanaal online gezet. Het is beschikbaar via de ontvangers zxv8001 en vip5202 via kanaal 690. Voor wie deze niet heeft, maar wel beschikt over een tv of streamer die geschikt is voor 4k/uhd, ook via de Smart-TV app. Ook kanaalnummer 690. Beschikbaar zonder 4k zenderpakket.

Enkele dagen geleden heeft Ziggo het kanaal al geactiveerd op de Next, Next Mini en TV met en zonder module op kanaal 999.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

Je reageert onder je WordPress.com account.Log uit / Bijwerken )

Je reageert onder je Twitter account.Log uit / Bijwerken )

Je reageert onder je Facebook account.Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Let op de datum van een bericht!

U bent nu op de pagina met een individueel bericht. Om te voorkomen dat u (al te) oude informatie leest die misschien wel is achterhaald verzoek ik u wel op de datum van het bericht te letten.

Op de inhoud van berichten kan geen rechten ontleend worden.

#Blijf gezond; werk thuis!

Bij de links over België*

Hierboven vind u links van de Belgische publieke omroep V.R.T. Deze zenders zijn in de grensstreek met België gratis via DVB-T te krijgen. Eén en Canvas zijn ook via Digitenne abonnement in heel Nederland via de ether te krijgen en de diverse kabelnetten. De zender Eén+ is opgeheven t.b.v. het nieuwe derde net (Ketnet is apart gaan zenden). I.v.m. afspraken rondom het derde net is ook Ketnet+/Canvas+ stopgezet.
In België zijn de Belgische commercielen, v.a. 1 juli middels abonnement bij Telenet te krijgen, dus in Nederland niet via DVB-T te krijgen en derhalve ook niet in Nederland te ontvangen. Die zijn hier dus niet vermeld.

Bij de links onder Providers**

Rekam en Caiway zijn actief op een gezamenlijk kabelnet echter met verschillende digitale pakketten. Beiden bieden geen analoge tv-kanalen.
Meer info over beleid en waar de diverse providers actief zijn kunt u vinden op digitale kabeltelevisie.

Sportevenementen zomer 2018

Formule 1 tot en met 23 november

%d bloggers liken dit: