Home » Algemeen » HbbTV bij KPN

HbbTV bij KPN

Categorieën

Archieven

Kijk je tv via KPN én heb je een tv met eigen digitale ontvangst? Dan kun je HbbTV ontvangen. Want bij de zenders van de NPO is dat via de ether gewoon te krijgen. Verbindt dus een antennetje met je tv, zoek met de dvb-t ontvanger de zenders op en voilà, via NPO heb je HbbTV.
Als je Digitenne kijkt via de tv (CI module) dan heb je dus al HbbTV. Kijk je via een los kastje maar heeft je tv wel de mogelijkheid verbind dan met extra coax de ant out van het kastje met je tv en volg bovenstaande.
Heb je iTV dan kan het dus ook, mits je tv dus dvb-t heeft.

Dit werkt alleen voor de HbbTV van de NPO. Of je die van SBS ook kunt ontvangen icm de CI module weet ik niet. Dat verneem ik graag middels een reactie bij dit bericht. Of het wel of niet kan.

Update 5-3-2019: met de overgang naar het nieuwe Digitenne is het daarmee niet meer mogelijk HbbTV te gebruiken. Bovendien heeft NPO per 1 maart een wijziging toegepast waardoor HbbTV op tv’s van voor 2014 niet meer werkt.


2 reacties

  1. Dre schreef:

    Volgens dit artikel wel:
    http://derotsmedia.com/2015/05/07/sbs-breidt-hbbtv-aanbod-uit/
    Helaas kan ik het niet testen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

Je reageert onder je WordPress.com account.Log uit / Bijwerken )

Je reageert onder je Twitter account.Log uit / Bijwerken )

Je reageert onder je Facebook account.Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Let op de datum van een bericht!

U bent nu op de pagina met een individueel bericht. Om te voorkomen dat u (al te) oude informatie leest die misschien wel is achterhaald verzoek ik u wel op de datum van het bericht te letten.

Op de inhoud van berichten kan geen rechten ontleend worden.

#Blijf gezond; werk thuis!

Bij de links over België*

Hierboven vind u links van de Belgische publieke omroep V.R.T. Deze zenders zijn in de grensstreek met België gratis via DVB-T te krijgen. Eén en Canvas zijn ook via Digitenne abonnement in heel Nederland via de ether te krijgen en de diverse kabelnetten. De zender Eén+ is opgeheven t.b.v. het nieuwe derde net (Ketnet is apart gaan zenden). I.v.m. afspraken rondom het derde net is ook Ketnet+/Canvas+ stopgezet.
In België zijn de Belgische commercielen, v.a. 1 juli middels abonnement bij Telenet te krijgen, dus in Nederland niet via DVB-T te krijgen en derhalve ook niet in Nederland te ontvangen. Die zijn hier dus niet vermeld.

Bij de links onder Providers**

Rekam en Caiway zijn actief op een gezamenlijk kabelnet echter met verschillende digitale pakketten. Beiden bieden geen analoge tv-kanalen.
Meer info over beleid en waar de diverse providers actief zijn kunt u vinden op digitale kabeltelevisie.

Sportevenementen zomer 2018

Formule 1 tot en met 23 november

%d bloggers liken dit: