Home » Kabel » KPN springt in Twentse kabelonrust

KPN springt in Twentse kabelonrust

Categorieën

Archieven

KPN is in de Twentse poel gedoken die al her en der de Cogassoap wordt genoemd. Op dit moment nemen Cogas-klanten nog digitale diensten af via Ziggo. Maar Cogas gaat per 1-1-2015 de diensten betrekken van Caiway. Het contract met Ziggo wordt niet verlengd. Hierdoor verliest Ziggo in één klap enkele 10.000-en klanten.

En Cogas-klanten verliezen o.a. landelijke wifipunten, korting op mobiele telefonie (biedt Ziggo aan bij afname meerderen digitale diensten). Bovendien zijn de pakketten van Caiway/Cogas iets duurder dan bij Ziggo. In het Cogas-gebied biedt Caiway overigens wel pakketten aan tegen een speciale prijs. Dat is niet beschikbaar in Caiway-gebied.

KPN is er nu bovenop gesprongen met zelfs een speciale website om Twentse klanten aan te trekken. KPN is landelijk en heeft ook landelijk wifi-spots. Ook heeft KPN meer premium kanalen in HD dan Caiway. Film 1 bijvoorbeeld heeft Caiway alleen ‘Première’ in HD.

Het is een keuze die 10.000-en Cogas-klanten zullen moeten maken. En al te lang hebben ze niet meer, want per 31-12 houdt het op voor Ziggo in die regio.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

Je reageert onder je WordPress.com account.Log uit / Bijwerken )

Je reageert onder je Twitter account.Log uit / Bijwerken )

Je reageert onder je Facebook account.Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Let op de datum van een bericht!

U bent nu op de pagina met een individueel bericht. Om te voorkomen dat u (al te) oude informatie leest die misschien wel is achterhaald verzoek ik u wel op de datum van het bericht te letten.

Op de inhoud van berichten kan geen rechten ontleend worden.

#Blijf gezond; werk thuis!

Bij de links over België*

Hierboven vind u links van de Belgische publieke omroep V.R.T. Deze zenders zijn in de grensstreek met België gratis via DVB-T te krijgen. Eén en Canvas zijn ook via Digitenne abonnement in heel Nederland via de ether te krijgen en de diverse kabelnetten. De zender Eén+ is opgeheven t.b.v. het nieuwe derde net (Ketnet is apart gaan zenden). I.v.m. afspraken rondom het derde net is ook Ketnet+/Canvas+ stopgezet.
In België zijn de Belgische commercielen, v.a. 1 juli middels abonnement bij Telenet te krijgen, dus in Nederland niet via DVB-T te krijgen en derhalve ook niet in Nederland te ontvangen. Die zijn hier dus niet vermeld.

Bij de links onder Providers**

Rekam en Caiway zijn actief op een gezamenlijk kabelnet echter met verschillende digitale pakketten. Beiden bieden geen analoge tv-kanalen.
Meer info over beleid en waar de diverse providers actief zijn kunt u vinden op digitale kabeltelevisie.

Sportevenementen zomer 2018

Formule 1 tot en met 23 november

%d bloggers liken dit: