Home » Algemeen » Problemen iPhone 11 met 4G

Problemen iPhone 11 met 4G

Categorieën

Archieven

Veel gebruikers melden dat 4G nauwelijks werkt. Bellen buiten de deur werkt moeizaam. En internet ook moeizaam. De telefoon gaat naar Edge, dan is de telefoon op 2G. Maar dat is wel langzaam internet ( 120 Kb/s) en bellen en internet gaat ook niet tegelijk. Als je thuis bent en gebruik maakt van VoWiFi (bellen via wifi) zou je geen problemen mogen ervaren.

Inmiddels is gebleken dat het veelal gebruikers zijn met een kpn aansluiting of een abonnement bij een van de netwerkhoppers op het net van kpn. Ook een enkele melding van gebruikers via T-mobile.

Veel meldingen sinds 28 juli. Meer het lijkt er echter op dat het al langer speelt. Zie forumtopic van 30 mei 2022. Vanaf 20 juli lijkt het probleem echter duidelijke vorm te krijgen.

De fabrikant is samen met de providers op zoek naar de oorzaak om het op te lossen.

Zie ook topic op forum van kpn: slechte verbinding iPhone 11 op 4G. (je kunt je hier vervoegen voor vragen of je melden.)

Meer gerelateerde topics:
* 3G / 4G werkt niet op iPhone 11 .

En op het Appleforum: het steeds veranderen van 4G naar Edge.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

Je reageert onder je WordPress.com account.Log uit / Bijwerken )

Je reageert onder je Twitter account.Log uit / Bijwerken )

Je reageert onder je Facebook account.Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Let op de datum van een bericht!

U bent nu op de pagina met een individueel bericht. Om te voorkomen dat u (al te) oude informatie leest die misschien wel is achterhaald verzoek ik u wel op de datum van het bericht te letten.

Op de inhoud van berichten kan geen rechten ontleend worden.

#Blijf gezond; werk thuis!

Bij de links over België*

Hierboven vind u links van de Belgische publieke omroep V.R.T. Deze zenders zijn in de grensstreek met België gratis via DVB-T te krijgen. Eén en Canvas zijn ook via Digitenne abonnement in heel Nederland via de ether te krijgen en de diverse kabelnetten. De zender Eén+ is opgeheven t.b.v. het nieuwe derde net (Ketnet is apart gaan zenden). I.v.m. afspraken rondom het derde net is ook Ketnet+/Canvas+ stopgezet.
In België zijn de Belgische commercielen, v.a. 1 juli middels abonnement bij Telenet te krijgen, dus in Nederland niet via DVB-T te krijgen en derhalve ook niet in Nederland te ontvangen. Die zijn hier dus niet vermeld.

Bij de links onder Providers**

Rekam en Caiway zijn actief op een gezamenlijk kabelnet echter met verschillende digitale pakketten. Beiden bieden geen analoge tv-kanalen.
Meer info over beleid en waar de diverse providers actief zijn kunt u vinden op digitale kabeltelevisie.

Sportevenementen zomer 2018

Formule 1 tot en met 23 november

%d bloggers liken dit: