Home » Algemeen » Non stop Sinterklaas liedjes, actie Sint voor ieder1

Non stop Sinterklaas liedjes, actie Sint voor ieder1

Categorieën

Archieven

Sinds de Sint weer in het land is zijn er bij KPN via radiokanaal Stingray Seasonal weer 24/7 Sinterklaas liedjes te horen. Het zijn zeker niet alleen de standaard nummers. Stingray Seasonal is te vinden op kanaal nummer 950.

Verder zijn er via internet enkele pop-up stations beschikbaar. Dit zijn Sinterklaasradio en Sint FM.

Radio West en Den Haag FM maken de hele week een speciale uitzending van uit de Centrale bibliotheek aan het Spui. Dit is voor de actie Sint voor ieder1. Zodat ook kinderen uit gezinnen die het zich niet kunnen veroorloven een cadeau krijgen. De uitzending is maandag tot en met vrijdag van zes uur ’s ochtends tot zeven uur ’s avonds. Iedereen mag langskomen om een cadeau te doneren. De maximale waarde die geaccepteerd wordt is een cadeau van 25 euro.
Op het tv kanaal van Den Haag FM is de uitzending dagelijks live op camera te volgen volgens het kijkradio format. Omroep West heeft het op tv van 12:00 tot 14:00, dan treden er ook bekende artiesten op. Op vrijdag ook nog tv uitzending op West van 18:00 tot 19:00.
Dit jaar hebben zich ook 10 lokale omroepen uit het Zuid-holland aangesloten bij de actie.
Meer informatie over Sint voor ieder1: https://www.denhaagfm.nl/sintvoorieder1 .


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Let op de datum van een bericht!

U bent nu op de pagina met een individueel bericht. Om te voorkomen dat u (al te) oude informatie leest die misschien wel is achterhaald verzoek ik u wel op de datum van het bericht te letten.

Op de inhoud van berichten kan geen rechten ontleend worden.

Bij de links over België*

Hierboven vind u links van de Belgische publieke omroep V.R.T. Deze zenders zijn in de grensstreek met België gratis via DVB-T te krijgen. Eén en Canvas zijn ook via Digitenne abonnement in heel Nederland via de ether te krijgen en de diverse kabelnetten. De zender Eén+ is opgeheven t.b.v. het nieuwe derde net (Ketnet is apart gaan zenden). I.v.m. afspraken rondom het derde net is ook Ketnet+/Canvas+ stopgezet.
In België zijn de Belgische commercielen, v.a. 1 juli middels abonnement bij Telenet te krijgen, dus in Nederland niet via DVB-T te krijgen en derhalve ook niet in Nederland te ontvangen. Die zijn hier dus niet vermeld.

Bij de links onder Providers**

Rekam en Caiway zijn actief op een gezamenlijk kabelnet echter met verschillende digitale pakketten. Beiden bieden geen analoge tv-kanalen.
Meer info over beleid en waar de diverse providers actief zijn kunt u vinden op digitale kabeltelevisie.

Sportevenementen zomer 2018

Formule 1 tot en met 23 november

%d bloggers liken dit: