Home » Algemeen » Niet HDglas maar HD+ naar de nieuwe kpn box

Niet HDglas maar HD+ naar de nieuwe kpn box

Categorieën

Archieven

KPN gaat hoge kwaliteit anders inschieten met de nieuwe TV+ box. Feitelijk komen daarop niet de HDglas zenders en opnames beschikbaar (dat laatste is wel belangrijk, beter om HD op te gaan nemen als je van je huidige kpn abonnement naar het nieuwe wilt). Maar kpn gaat het vervangen door HD+. Dit is een 1 op 1 overname van de Media Gateway met 14 Mb/s. Het huidige HDglas is een bewerking en wordt in 12,5 Mb/s aangeboden.

NIEUW: Ook DSL aansluitingen met voldoende bandbreedte (nog niet vrijgegeven maar zal 100 Mb/s zijn lijkt me) krijgen de betere beeldkwaliteit tv zenders, nu ook al met HDglas. En als HDglas vervangen (!) is door HD+ ook dat mogen we van uit gaan.

Ze komen op de standaard posities van af 1 tot en met 10. (bij voldoende bandbreedte; ook via DSL)

Door deze andere kanalen zullen opnames van HDglas, zoals in de eerste alinea al vermeld, niet beschikbaar worden via de KPN TV+ Box.

De verwachting is dat met enkele maanden* deze hoge HD+ kwaliteit beschikbaar is.

*aangepast

(bron, bron2)


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

Je reageert onder je WordPress.com account.Log uit / Bijwerken )

Je reageert onder je Twitter account.Log uit / Bijwerken )

Je reageert onder je Facebook account.Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Let op de datum van een bericht!

U bent nu op de pagina met een individueel bericht. Om te voorkomen dat u (al te) oude informatie leest die misschien wel is achterhaald verzoek ik u wel op de datum van het bericht te letten.

Op de inhoud van berichten kan geen rechten ontleend worden.

#Blijf gezond; werk thuis!

Bij de links over België*

Hierboven vind u links van de Belgische publieke omroep V.R.T. Deze zenders zijn in de grensstreek met België gratis via DVB-T te krijgen. Eén en Canvas zijn ook via Digitenne abonnement in heel Nederland via de ether te krijgen en de diverse kabelnetten. De zender Eén+ is opgeheven t.b.v. het nieuwe derde net (Ketnet is apart gaan zenden). I.v.m. afspraken rondom het derde net is ook Ketnet+/Canvas+ stopgezet.
In België zijn de Belgische commercielen, v.a. 1 juli middels abonnement bij Telenet te krijgen, dus in Nederland niet via DVB-T te krijgen en derhalve ook niet in Nederland te ontvangen. Die zijn hier dus niet vermeld.

Bij de links onder Providers**

Rekam en Caiway zijn actief op een gezamenlijk kabelnet echter met verschillende digitale pakketten. Beiden bieden geen analoge tv-kanalen.
Meer info over beleid en waar de diverse providers actief zijn kunt u vinden op digitale kabeltelevisie.

Sportevenementen zomer 2018

Formule 1 tot en met 23 november

%d bloggers liken dit: